korkillus Napisano 24 lutego 2020 Udostępnij Napisano 24 lutego 2020 Witajcie ! Nabyłem okazjonalnie te kolumienki w super stanie i teraz myślę o jakimś wzmacniaczu do nich. Najlepiej w klasie T ponieważ zestaw ma być jak najmniejszy objętościowo. Może ktoś coś poleci ? Jakiś SMSL? Budżet 250-500 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 lutego 2020 Udostępnij Napisano 25 lutego 2020 A co to za klasa T? Turbo? Zapewne chodziło ci o klasę D. Czyli wzmacniacze bez dużych podkładów zasilania Tak w tej cenie smsl za pewne. Pisz do moby dicka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 25 lutego 2020 Udostępnij Napisano 25 lutego 2020 Mnie osobiście zdecydowanie lepiej przypadł do gustu Topping mx3, którego sam zakupiłem w celu podłączenia do TV. Pobór prądu jest śmieszny, bo 5W a potrafi na prawdę nie najgorzej zagrać nawet z Klipsch Heresy i nie ma efektu pudła. W kwocie 600zł jest to killer Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkillus Napisano 25 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 lutego 2020 Dzięki za pomoc znalazłem też topping tp 22 za 200 zł. Może przetestuje i najwyżej pchnę dalej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 25 lutego 2020 Udostępnij Napisano 25 lutego 2020 3 godziny temu, S4Home napisał: A co to za klasa T? Turbo? Tzw. Tripath Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkillus Napisano 25 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 lutego 2020 1 godzinę temu, Chyba Miro 84 napisał: Tzw. Tripath Dokładnie takie wynalazki zapewne ale za to idealne na małe pomieszczenie. Znalazłem jeszcze bardzo dobre opinie o Amphony 200. 69$ http://www.amphony.com/products/mini-amplifier.htm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 25 lutego 2020 Udostępnij Napisano 25 lutego 2020 Ja też mogę szczerze polecić Topping MX3. Trochę ponad budżet no i nie wiem jakich portów potrzebujesz ale podobno SMSL SA300 jest bardzo dobry. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts