korkillus #1 Napisano 24 lutego 2020 Witajcie ! Nabyłem okazjonalnie te kolumienki w super stanie i teraz myślę o jakimś wzmacniaczu do nich. Najlepiej w klasie T ponieważ zestaw ma być jak najmniejszy objętościowo. Może ktoś coś poleci ? Jakiś SMSL? Budżet 250-500 zł Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 25 lutego 2020 A co to za klasa T? Turbo? Zapewne chodziło ci o klasę D. Czyli wzmacniacze bez dużych podkładów zasilania Tak w tej cenie smsl za pewne. Pisz do moby dicka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #3 Napisano 25 lutego 2020 Mnie osobiście zdecydowanie lepiej przypadł do gustu Topping mx3, którego sam zakupiłem w celu podłączenia do TV. Pobór prądu jest śmieszny, bo 5W a potrafi na prawdę nie najgorzej zagrać nawet z Klipsch Heresy i nie ma efektu pudła. W kwocie 600zł jest to killer Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkillus #4 Napisano 25 lutego 2020 Dzięki za pomoc znalazłem też topping tp 22 za 200 zł. Może przetestuje i najwyżej pchnę dalej. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chyba Miro 84 #5 Napisano 25 lutego 2020 3 godziny temu, S4Home napisał: A co to za klasa T? Turbo? Tzw. Tripath Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkillus #6 Napisano 25 lutego 2020 1 godzinę temu, Chyba Miro 84 napisał: Tzw. Tripath Dokładnie takie wynalazki zapewne ale za to idealne na małe pomieszczenie. Znalazłem jeszcze bardzo dobre opinie o Amphony 200. 69$ http://www.amphony.com/products/mini-amplifier.htm Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz S. #7 Napisano 25 lutego 2020 Ja też mogę szczerze polecić Topping MX3. Trochę ponad budżet no i nie wiem jakich portów potrzebujesz ale podobno SMSL SA300 jest bardzo dobry. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach