Master_PiT Napisano 5 marca 2020 Udostępnij Napisano 5 marca 2020 Witam. Do sypialni (ok 14-15m*2) zawiesilem tv Samsung hu7200. Wcześniej miałem to w salonie podpięte kino domowe, teraz korzystam z głośników wbudowanych i zadowolony nie jestem. Nie zależy mi na mega basie czy audiofilskich doznaniach, po prostu chcę by dialogi były lepiej słyszalne i doszlo trochę niskich tonów. Żadne głośniki nie wchodzą w grę, jedynie soundbar, ale nie za miliony, bo to będzie tylko wykorzystywane do nocnych seansów. Kwota jaką chcę przeznaczyć to 200-300zl max. Może być używany ( choć z tym ciężko) zainteresowałem się dziś Polk signa solo ( na olx można znaleźć za 300zl). Ktoś coś doradzi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 5 marca 2020 Udostępnij Napisano 5 marca 2020 Pierwsze lepsze komputerowe Logitechy czy Edifiery. Czy to 2.0 czy 2.1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master_PiT Napisano 5 marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 marca 2020 Żadne głośniki nie wchodzą w grę. Listwa bezpośrednio pod tv to max. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 5 marca 2020 Udostępnij Napisano 5 marca 2020 To bierz co leci. W takiej cenie to jeden kit. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Motyl Napisano 5 marca 2020 Udostępnij Napisano 5 marca 2020 A przykladowo do 1500 jaki soundbar? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 5 marca 2020 Udostępnij Napisano 5 marca 2020 żaden Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 marca 2020 Udostępnij Napisano 6 marca 2020 Jedno i to samo. Tylko logo się zmienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 6 marca 2020 Udostępnij Napisano 6 marca 2020 Cytat chcę by dialogi były lepiej słyszalne i doszlo trochę niskich tonów. To pierwsze to może jeszcze uzyskasz. Ale bez subwoofera zapomnij o niskich tonach. To jest po prostu fizycznie niemożliwe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 6 marca 2020 Udostępnij Napisano 6 marca 2020 Kupując soundbar za 300zł, będziesz z niego tak samo zadowolony jak z obecnych wbudowanych w tv, tylko o 300zł uboższy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts