hktc Napisano 9 kwietnia 2020 Napisano 9 kwietnia 2020 Cześć Forumowicze! Potrzebuję subwoofera do zestawu CXA80 + Gato FM15. Zaproponujecie coś? Odpisz, cytując
Artsky Napisano 9 kwietnia 2020 Napisano 9 kwietnia 2020 Do stereo potrzebujesz subwoofera? Odpisz, cytując
hktc Napisano 9 kwietnia 2020 Autor Napisano 9 kwietnia 2020 8 minut temu, Artsky napisał: Do stereo potrzebujesz subwoofera? Tak Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 9 kwietnia 2020 Napisano 9 kwietnia 2020 A streamer już kupiłeś 🙂? Jak już mówiłem słyszałem te kolumienki na AVS i wydaje mi się, że basu tam nie brakowało. Ale tam grały z ich wzmakiem. Cambridge słyszałem z focalami i też mi basu nie brakowało 🙂. Ale ja do basolubow nie należę. A gdybym miał kupować suba do stereo to szukałbym czegoś z rela. Jakiś mały, zgrabny model. Pozdrawiam. Odpisz, cytując
hktc Napisano 9 kwietnia 2020 Autor Napisano 9 kwietnia 2020 32 minuty temu, seba3002 napisał: A streamer już kupiłeś 🙂? Jak już mówiłem słyszałem te kolumienki na AVS i wydaje mi się, że basu tam nie brakowało. Ale tam grały z ich wzmakiem. Cambridge słyszałem z focalami i też mi basu nie brakowało 🙂. Ale ja do basolubow nie należę. A gdybym miał kupować suba do stereo to szukałbym czegoś z rela. Jakiś mały, zgrabny model. Pozdrawiam. Kupiłem CXN V2 Odpisz, cytując
Artsky Napisano 9 kwietnia 2020 Napisano 9 kwietnia 2020 To w tym zestawie nie powinno brakować basu, no chyba, że masz 40 m, nie podałeś ile, więc nie wiemy. Odpisz, cytując
BaliGdynia Napisano 9 kwietnia 2020 Napisano 9 kwietnia 2020 Rel T9i lub T5i lub brat bliźniak Sumico S.9 to są konstrukcje zamknięte które. Firma Rel/Sumico głównie pod stereo produkuje subwofery. SvS sb-2000 też może być ewentualnie Odpisz, cytując
S4Home Napisano 10 kwietnia 2020 Napisano 10 kwietnia 2020 Sumiko się wycofało z subwooferów RET T9i albo REL T7i. Polecam Mamy na wypożyczenie , zapraszam Odpisz, cytując
Q21 Napisano 10 kwietnia 2020 Napisano 10 kwietnia 2020 Cześć, Bardzo fajne zestawienie i szkoda byłoby psuć efekt subwooferem kina domowego. W Twoim przypadku są 2 rozwiązania : SVS z serii SB ( zamkniętej) lub REL. Wszystko zależy do pomieszczenia i warto zwrócić uwagę na REL T5i/T7i lub SVS SB1000/SB2000PRO. Odpisz, cytując
Karo Napisano 10 kwietnia 2020 Napisano 10 kwietnia 2020 10 godzin temu, BaliGdynia napisał: Rel T9i lub T5i lub brat bliźniak Sumico S.9 to są konstrukcje zamknięte które. Rel t9i to akurat konstrukcja z membraną bierną. Odpisz, cytując
Recommended Posts