Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

A streamer już kupiłeś 🙂? Jak już mówiłem słyszałem te kolumienki na AVS i wydaje mi się, że basu tam nie brakowało. Ale tam grały z ich wzmakiem. Cambridge słyszałem z focalami i też mi basu nie brakowało 🙂. Ale ja do basolubow nie należę. A gdybym miał kupować suba do stereo to szukałbym czegoś z rela. Jakiś mały, zgrabny model. Pozdrawiam. 

Napisano
32 minuty temu, seba3002 napisał:

A streamer już kupiłeś 🙂? Jak już mówiłem słyszałem te kolumienki na AVS i wydaje mi się, że basu tam nie brakowało. Ale tam grały z ich wzmakiem. Cambridge słyszałem z focalami i też mi basu nie brakowało 🙂. Ale ja do basolubow nie należę. A gdybym miał kupować suba do stereo to szukałbym czegoś z rela. Jakiś mały, zgrabny model. Pozdrawiam. 

Kupiłem CXN V2 :/

Napisano

Cześć,
Bardzo fajne zestawienie i szkoda byłoby psuć efekt subwooferem kina domowego. W Twoim przypadku są 2 rozwiązania : SVS z serii SB ( zamkniętej) lub REL. Wszystko zależy do pomieszczenia i warto zwrócić uwagę na REL T5i/T7i lub SVS SB1000/SB2000PRO.