tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Nowy75 napisał: A teraz mi odbija, idę w gościnę i myślę jak by tu ustawić sprzęt!😁. W czyimś domu! Tak , to już ten etap kiedy należy pomyśleć o pomocy medycznej 2 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @Nowy75 nie słuchaj Tomka, to normalnie, nie ma się czym przejmować ;) 3 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Nowy75 napisał: A teraz mi odbija, idę w gościnę i myślę jak by tu ustawić sprzęt!😁. W czyimś domu!😁 Chcącemu nie dzieje się krzywda - chyba wiedzieli kogo zapraszają 😁 9 minut temu, tomek4446 napisał: Tak , to już ten etap kiedy należy pomyśleć o pomocy medycznej Byle nie w Łodzi 🤦♀️ 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 29 minut temu, Nowy75 napisał: A teraz mi odbija, idę w gościnę i myślę jak by tu ustawić sprzęt!😁. W czyimś domu!😁 Mam podobnie, przyglądam się jak są "masakrycznie" ustawione kolumny a właściciel (kolega) który zwraca uwagę bardziej na wygląd i głośność zestawu pyta mnie - co tak patrzysz, ładne są i jak zapier.....😂. 4 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu A to Wy rozmawiacie o pokojach gdzie już stoi system? Cholerka... ale leczyć się i tak nie zamierzam 3 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, misiekx napisał: Mam podobnie, przyglądam się jak są "masakrycznie" ustawione kolumny No dobra , przyznam się. Na moim biurku w robocie ląduje sporo rzutów domów. Mam takie natręctwo , że najpierw patrzę ,czy można jakoś sensownie ustawić kolumny 4 Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, tomek4446 napisał: No dobra , przyznam się. Na moim biurku w robocie ląduje sporo rzutów domów. Mam takie natręctwo , że najpierw patrzę ,czy można jakoś sensownie ustawić kolumny "A pokój odsłuchowy gdzie pan planuje?" 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, tomek4446 napisał: No dobra , przyznam się. Na moim biurku w robocie ląduje sporo rzutów domów. Mam takie natręctwo , że najpierw patrzę ,czy można jakoś sensownie ustawić kolumny Rozumiem,że jeżeli ktoś nie planuje systemu hi-fi w domu ,to po prostu nie przyjmujesz zlecenia 😛 3 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, tomek4446 napisał: Mam takie natręctwo , że najpierw patrzę ,czy można jakoś sensownie ustawić kolumny No właśnie! Uderz w stół...😁 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 44 minuty temu, tomek4446 napisał: Na moim biurku w robocie ląduje sporo rzutów domów. Chyba jesteśmy z tej samej branży. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 58 minut temu Napisano 58 minut temu 15 minut temu, misiekx napisał: Rozumiem,że jeżeli ktoś nie planuje systemu hi-fi w domu ,to po prostu nie przyjmujesz zlecenia Na to jak wrysowują architekci TV czy kanapy w salonie to już od dawna nie zwracam uwagi. Patrzę na rzut i szukam rozwiązań. Nie jest łatwo , choć widzę pewien postęp , bo kominki są w odwrocie i jest cień szansy na choć jedną normalną ścianę. Za to nadal w modzie są duże przeszklenia co też ogranicza ustawienie kolumn ze względu na komunikacje. Na 12 lat w tej robocie miałem tylko dwa projekty z faktycznie przemyślanym miejscem pod audio. Z reguły jest tak , że jak już chałupa jest postawiona w stanie surowym zamkniętym i jadę na odbiór okien to klient prosi o radę. Nieraz naprawdę nie wiem co powiedzieć , bo zdaje sobie sprawę , że nie ma szans . 6 minut temu, Sipo napisał: Chyba jesteśmy z tej samej branży. Okna , drzwi ? Odpisz, cytując
Recommended Posts