KrólKiczu Napisano 13 lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 lipca 2020 Przecież jako streamer możesz użyć chromcasta. A wzmak z możliwością pracy w trybie końcówki mocy wcale nie musi odbiegać niczym od tego, który takiej możliwości nie posiada. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 13 lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 lipca 2020 2 godziny temu, Jasiek88 napisał: Łap W opisie nie ma nic o stereo i jest to uczciwe ze strony McIntosha , to po prostu procesory , dołączasz końcówki mocy , kolumny i masz kino Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 lipca 2020 Udostępnij Napisano 14 lipca 2020 Nadal mówimy o ożywieniu Hyperiona? To nad 356 zwłaszcza używany tylko jako końcówka mocy to fajna sprawa. Ewentualnie żywiej grający Cyrus ONE. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Flis Napisano 14 lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 lipca 2020 2 godziny temu, S4Home napisał: Nadal mówimy o ożywieniu Hyperiona? To nad 356 zwłaszcza używany tylko jako końcówka mocy to fajna sprawa. Ewentualnie żywiej grający Cyrus ONE. Tak mówimy o wzmocnieniu hyperionow Ale jeżeli jak głównym źródłem będzie onkyo 696 to ma sens? Korzystam ze spotyfi i możliwości podpięcie pendriva z muzyką do amplitunera. Ktos wcześniej napisał że w tym momencie takie rozwiązanie nie ma sensu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 14 lipca 2020 Udostępnij Napisano 14 lipca 2020 (edytowany) Ja używałem przez jakiś czas amplitunera AV jako źródła dla wzmacniacza. I akurat w moim przypadku odczułem różnicę. Oczywiście jeszcze większa różnica była po dokupieniu streamera ale już samo połączenie Amp AV plus wzmak dla mnie wniosło poprawę. Wypożycz Cyrusa (którego ja mam i gorąco polecam) i sam sprawdź czy odczujesz różnicę. Jeśli nie to może na początek wystarczy Ci sam amplituner. A z biegiem czasu możesz dokupić integre i zewnętrzny, dobry streamer. Bądź też jak mówiłem - malinę, która kosztuje grosze. Pozdrawiam i życzę dobrych wyborów. Edytowano 14 lipca 2020 przez seba3002 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 lipca 2020 Moim zdaniem jest różnica zarówno w kinie jak i stereo. Owszem amplituner AV w stereo robi jako przeciętny pre stereofoniczny. No ale to albo mamy kompromis albo szukasz dwóch osobnych systemów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Flis Napisano 15 lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 lipca 2020 To co będzie lepszym wyjściem pod pre out pod wzmacniacz stereo, onkyo 696 czy yamaha 685? Czas na podjęcie decyzji mogę odsłuchać oby dwa wzmacniacze Ale żeby nie bawić się w kupowanie i odsyłanie wolę zacząć od lepszej opcji i jak mi się spodoba to przy niej zostać:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek88 Napisano 15 lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 lipca 2020 yamaha ma lepszą kalibrację i lepsze multimedia czyli musiccast apkę itd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 15 lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 lipca 2020 7 godzin temu, Michał Flis napisał: To co będzie lepszym wyjściem pod pre out pod wzmacniacz stereo, onkyo 696 czy yamaha 685? Czas na podjęcie decyzji mogę odsłuchać oby dwa wzmacniacze Ale żeby nie bawić się w kupowanie i odsyłanie wolę zacząć od lepszej opcji i jak mi się spodoba to przy niej zostać:) A wzmacniacz już wybrałeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Flis Napisano 15 lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 lipca 2020 2 godziny temu, seba3002 napisał: A wzmacniacz już wybrałeś? Tak nad c356. I jeszcze pytanie czy hyperiony iv nie będą za duże do pokoju 20m Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 lipca 2020 Udostępnij Napisano 16 lipca 2020 Yamaha. Bo ma lepszą kalibrację i manualne ułatwienia. 11 godzin temu, Michał Flis napisał: I jeszcze pytanie czy hyperiony iv nie będą za duże do pokoju 20m nie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 16 lipca 2020 Udostępnij Napisano 16 lipca 2020 15 godzin temu, Michał Flis napisał: Tak nad c356. Z tego co wiem, to żeby ten wzmak mógł pracować raz jako końcówka mocy w KD a osobno jako Integra w stereo to trzeba się bawić w przepinanie kabli. Ale tutaj dopytaj branże bo być może coś pokręciłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts