RV1 Napisano 8 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2020 (edytowany) Kłaniam się nisko ! Dotarły do mnie te oto słuchawki i z dźwięku jestem mega zadowolony. Jednak nie w tym rzecz... Jak myślicie, czy są to słuchawki wytrzymałe? Niestety, ale plastik jest tandetnej jakości, a uszkodzeń mechanicznych nie przyjmuje się w gwarancjach.. Także użyty materiał w części do obrotu samych muszli skrzypi. Wszystko wydaje się być bardzo delikatne, nie wiem, czy jak upadną to coś się nie połamie.... Jest to duży problem czy raczej nie powinno mnie to martwić? Generalnie jestem osobą, która dba o sprzęt, ale no wygląda to niestety mizernie w słuchawkach za taką cenę... Edytowano 8 sierpnia 2020 przez RV1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 8 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2020 Jeśli chodzi o budowę to pozory czasem mogą mylić i ocenić to można dopiero w eksploatacji. Jeśli skrzypią to źle świadczy o nich. Problem może rozwiązać odrobina smaru do tworzywa lub preparat typu WD40. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2020 One są delikatne w dotyku. Widziałem je w MM. Wydaję mi się, że i tak są lepsze od swojego poprzednika MSR7. Tutaj masz wpełni zbalansowanie, a to już duża zmiana. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rott Napisano 20 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 (edytowany) Pałąk jest tandetnie wykonany z elastycznego plastyku i irytująco skrzypi przy każdym ruchu głową i docisku ja drewniana podłogą w starej, wiejskiej chacie. Problem dotykał starej wersji MSR7 i jest również bolączką nowszej wersji MSR7B. Jakkolwiek, użytkownicy zachwycają się dźwiękiem tych sluchawek w połączeniu zbalansowanym. Z uwagi na powyższe, słuchawki są kontrowersyjne i wątpliwa jakość ich wykonania zabija przyjemność z ich użytkowania. Edytowano 20 stycznia 2023 przez rott .. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Kloc Napisano 20 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 Posiadam słuchawki ATH7BT i u mnie plastik również skrzypi, nawet przy delikatnym ruchu głową co jest dosyć irytujące. Na szczęście nadrabiają dźwiękiem i nic się z nimi nie dzieje. A noszone były nieraz w plecaku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 20 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 Miałem na stanie słuchawki ATH-ADX5000 i jak dla mnie jakby miały się za chwile rozlecieć przy zakładaniu na głowę, chyba nie chciałbym ich nawet z 1/4 ceny. Wtedy jeszcze w posiadaniu Senków HD600, wybrałbym te właśnie jako te lepsze, brzmieniowo też. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts