DudasDudek Napisano 5 września 2020 Udostępnij Napisano 5 września 2020 To ja bym się nawet nie zastanawiał tylko wybrał jakiś porządny streamer sieciowy. Kolumny i suba masz spoko, jedynie amplituner kinowy trochę niewykorzystany może boleć, ale jak pan Piotr mówi, że jest dobry, to okej. Więc pozostaje tylko źródło, a płyty i tak nic lepiej nie będą brzmiały niż pliki w chmurze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 5 września 2020 Udostępnij Napisano 5 września 2020 Dnia 4.09.2020 o 10:46, seba s3 napisał: tylko słucham z kompa Czyli odtwarzacz Cd nie jest Ci potrzebny bo tak napisałeś w tytule tematu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 września 2020 Udostępnij Napisano 5 września 2020 Piszesz, że masz tidala, to może warto rzeczywiście pomyśleć o streamerze. Sensowny odtwarzacz to koszt około dwóch tysięcy (np. Audiolab 6000n). Jeśli muzyka ma iść z komputera to wtedy DAC np Topping D50s albo DX7 Pro. https://www.q21.pl/topping-d50s-czarny.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba s3 Napisano 5 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 września 2020 Yamahe z9 chciałem będe miał porównanie jak kupie powoli reszte sprzętu np wzmacniacz amplituner itd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba s3 Napisano 5 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 września 2020 Też dużo jestem na youtube Streamer czy dac ???? Tidal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudasDudek Napisano 5 września 2020 Udostępnij Napisano 5 września 2020 Najlepiej oba w jednym, droższe sprzęty mają możliwość streamowania z chmury, ale także można podłączyć komputer po USB. Kolega z branży napisał o Audiolabie i to jest dobry pomysł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 6 września 2020 Udostępnij Napisano 6 września 2020 20 godzin temu, Q21 napisał: Piszesz, że masz tidala, to może warto rzeczywiście pomyśleć o streamerze. Sensowny odtwarzacz to koszt około dwóch tysięcy (np. Audiolab 6000n). Jeśli muzyka ma iść z komputera to wtedy DAC np Topping D50s albo DX7 Pro. https://www.q21.pl/topping-d50s-czarny.html +1 To są dobre pomysły. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba s3 Napisano 6 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 września 2020 Zostane przy Audiolab 6000n powinno być ok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 września 2020 Udostępnij Napisano 7 września 2020 Nie pakował bym się w ten strimer. Moim zdaniem DAC. wspomniany Topping D50 albo uzywany Chord Qutest zostanie Ci na lata. A jak chcesz strimer z DAciem to w początkowej cenie jaką planowałeś na CD polecam rewelacyjnego Camnbridge 851 n. Taniej CXN V2 Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba s3 Napisano 7 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2020 Ja słucham i oglądam na youtube i tidal potem dojdzie cd i nie wiem czy DAC czy Strimer chodzi żeby kupić raz a dobrze wole trochę poczekać i dołożyć sprzęt będę kupował powoli i rozbudowywał wole lepszy sprzęt i dobrze wykonany blu ray Netflix Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts