Chyba Miro 84 Napisano 21 października 2020 Udostępnij Napisano 21 października 2020 (edytowany) No to daje calkiem fajny obraz tego z czym mamy doczynienia. Jednak jak tu żyć gdy "szfagier" ma na belce 0.5kW mocy.... 🤣 oczywiscie według producenta! Edytowano 21 października 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 października 2020 Udostępnij Napisano 21 października 2020 (edytowany) Jedna z opini z Ceneo! JBL 5.1 Super brzmienie. W pomieszczeniu ok 30m2 radzi sobie świetnie. Basy oraz czystość dźwięku bez zastrzeżeń. Satelitki świetnie sprawdzają się w filmach i grach, wszystko bez kabli. Max moc i widać jak p oduszka na narożniku drży Jeśli ktoś zastanawia się jeszcze, szczerze polecam ten sprzęt! mniej Umarłem 😁 Edytowano 22 października 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 22 października 2020 Udostępnij Napisano 22 października 2020 (edytowany) Generalnie to "oni" wiedzą czego szuka przecietny odbiorca. 2 godziny temu, RLC napisał: widać jak p oduszka na narożniku drży Daje obraz tego jak jestesmy postrzegani przez producentow i nie tylko. Chodzi o to by zaspokoić delikwenta Basem. Tylko te opisy przemawiaja do świadomości i by było możliwie najwiecej watt! Edytowano 22 października 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 października 2020 Udostępnij Napisano 22 października 2020 (edytowany) Dlatego może uratujemy chociaż jednego przed tym ustrojstwem 😁 Pokazaliśmy że można inaczej lepiej zobaczymy jaka będzie decyzja. Jeśli jednak sprzęt ma być do typowego łupania proponuję używany wzmacniacz i Altusy 👍 Edytowano 22 października 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 października 2020 Udostępnij Napisano 22 października 2020 Problem lezy w tym że nasza krucjatą to nic! Firmy pompują miliony w marketing belek bo to tanie w produkcji produkty sprzedawane z duża marża. My na forum tego nie wyplewimy. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz8370 Napisano 22 października 2020 Udostępnij Napisano 22 października 2020 (edytowany) Nie słuchałem tych Jbl ale słuchałem tego Yamacha HTY 7040 z dodatkowym subem. W filmach sobie super jak na taki sprzet radzi. Co do muzyki to się nie wypowiadam bo to nie sprzet do jej słuchania. No chyba, że chcesz słyszeć muzyke a nie jej słuchać to wtedy może być . Edytowano 22 października 2020 przez grzegorz8370 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 października 2020 Udostępnij Napisano 22 października 2020 Są dobre soundbary Yamahy to prawda. Ale te wysokie modele. W kinie potrafią zaskoczyć. Ale to zawsze będzie sprzęt który jest robiony dla Designu, dla zaspokojenia potrzeb WAŻ czy Architekta . Nigdy nie dogoni klasycznego systemu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz8370 Napisano 22 października 2020 Udostępnij Napisano 22 października 2020 5 minut temu, S4Home napisał: Nigdy nie dogoni klasycznego systemu Z tym nawet nie ma co dyskutować. Ale jak pisałem powyżej, słyszeć z tego muzykę się da, słuchać jej, już nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 października 2020 Udostępnij Napisano 23 października 2020 To subiektywne odczucie. Ja jestem takiego samego zdania. Ale zapytaj 10 kobiet. 8 powie ci że dla nich bez różnicy. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 23 października 2020 Udostępnij Napisano 23 października 2020 Jak tak czytam większość tematów, to całe szczęście, że moja jest w tych 20% Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 października 2020 Udostępnij Napisano 23 października 2020 Zapewne miała długi i częsty kontakt ze sprzętem audio jest poprostu osłuchana 👍 Moja zaczyna sama słuchać muzyki nawet jak mnie nie ma w domu czyli jest na dobrej drodze 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 października 2020 Udostępnij Napisano 26 października 2020 Dnia 23.10.2020 o 09:56, Markcox napisał: Jak tak czytam większość tematów, to całe szczęście, że moja jest w tych 20% To teraz pytanie. Czy znała Twój zapał audio w momencie jak Cie poznała? Czy wiedziała że jest to coś co jest dla ciebie ważne? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 26 października 2020 Udostępnij Napisano 26 października 2020 Jak sięgnę pamięcią, to jeszcze wtedy nie miałem takiej zajawki na audio - ot, stały po prostu zawsze u mnie w domu jakieś podłogówki do radia, czy muzyki, a sama zajawka przyszła w późniejszym czasie. Inna sprawa, że to nie ma większego znaczenia, po prostu ja nie pacyfikuje jej zajawek i pasji i działa to w obie strony - oczywiście, o ile owe nie wychodzą za daleko poza ramy zdrowego rozsądku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 26 października 2020 Udostępnij Napisano 26 października 2020 1 godzinę temu, Markcox napisał: Jak sięgnę pamięcią, to jeszcze wtedy nie miałem takiej zajawki na audio - ot, stały po prostu zawsze u mnie w domu jakieś podłogówki do radia, czy muzyki, a sama zajawka przyszła w późniejszym czasie. Inna sprawa, że to nie ma większego znaczenia, po prostu ja nie pacyfikuje jej zajawek i pasji i działa to w obie strony - oczywiście, o ile owe nie wychodzą za daleko poza ramy zdrowego rozsądku A gdzie są ramy tego zdrowego rozsądku? Obawiam się, że audiofil i rozsądek to dwa wykluczające się wyrazy. Od momentu kiedy człowiek wchodzi w etap, w którym muzyka służy do słuchania sprzętu i kabli a nie na odwrót, zdrowy rozsądek przestaje istnieć 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 26 października 2020 Udostępnij Napisano 26 października 2020 18 minut temu, seba3002 napisał: w którym muzyka służy do słuchania sprzętu i kabli I to jest właśnie dla mnie przykład wyjścia poza ramy zdrowego rozsądku. Całe szczęście mi to zjawisko nie zagraża Ale oczywiście rozumiem też, że są osoby, dla których "gra" wszystko i nie mam problemów z poszanowaniem ich wyborów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 października 2020 Udostępnij Napisano 27 października 2020 20 godzin temu, seba3002 napisał: że audiofil i rozsądek to dwa wykluczające się wyrazy. Audiofil tak. bo to fil czyli coś niezdrowego. Ale miłośnik Wtedy jest wszystko w porządku. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts