S4Home Napisano 26 listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 listopada 2020 Oba grają skrajnie inaczej. Wiec tez ciekawe typy. Jak je odnalazłeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
castel Napisano 9 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 maja 2021 Fajna cena w Q21 na Emity 30,chyba ,że jakś pomyłeczka,tak myślę czy nie zakupić na testy,mam miłe wspomnienia z Emit20? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 11 maja 2021 Udostępnij Napisano 11 maja 2021 @Amarok@castel@JaZz@kn1234@seba3002 usunąłem ostatnie kilkanaście wpisów dotyczących zakupu (lub nie....) kolumn M30, bo już zaczynało się robić gorąco 😬 Castel - daj znać jak to się skończy, a wszystkich autorów wpisów z ostatnich 3 dni proszę na razie bez dalszych rozważań w tym temacie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts