Gość Napisano 27 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2020 Pro-Ject Maia DS2 https://www.q21.pl/pro-ject-maia-ds2.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 27 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2020 (edytowany) 52 minuty temu, Felix1 napisał: Szczerze to tego Moona wstawiłem głównie ze względu na to, że to ta sama półka. Ja bym nie kupił z innego względu. Znam historię o Denonie, ale nie rusza mnie ona tak, jak fakt że zarówno Neo Ace jak i 240i to taki... Gainclone. Końcówki zbudowane na tych samych scalakach. Tak, gra to fajnie, ale to dla mnie nadal drogi Gainclone Układy wzmocnienia z popularnego GianClone sa w wielu innych "znanych firmach". Dokładnie chodzi mi o LM 3886 a te aplikowane jest do "audiofilskich" firm produkujacych wzmacniacze (audiolab m-pwr czy arcam fmj-a19 - tak wyczytałem w sieci). Pytanie zatem czy GC jest zły oparty na ukladzie takim jak np.lm3886???? Oczywiście poprawnie wykonany.... Najlepszy (z wygladu) jaki znam to patek-amp. http://www.6moons.com/audioreviews/audiosector/patek.html Edytowano 27 grudnia 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 28 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 Dnia 27.12.2020 o 11:40, Felix1 napisał: Tak sobie teraz pomyślałem, że może Naim jest podłączony do złego wejścia HDMI w TV? Zwykle tylko jeden port obsługuje HDMI ARC. U mnie np. Jest to HDMI 2. Ogólnie Atom to bardzo fajne urządzenie. Ale jak Ci się chce, to może warto też przetestować coś innego w p podobnej cenie? Masz jeszcze Moona Neo Ace, NADa M10, Lyngdorfa TDAI-1120 i Arcama SA30. Wszystkie poza Moon mają też bardzo dobrą korekcję akustyki. Miałeś rację. Trzeba podłączyć do HDMI ARC, a także mieć odpowiedni kabel. Podłączałem, wydawało się wypasionym kablem, a dopiero jakiś wyglądający na oko badziew zadziałał. Jedynie do YouTube, używając Chromcasta nie mam pomysłu. Na 80 % zdecyduję się na tego Atoma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 6 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 stycznia 2021 MYTEK BROOKLYN AMP SPECYFIKACJA i CENA CABASSE STREAM AMP SPECYFIKACJA i CENA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamill00 Napisano 8 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2021 Dnia 14.12.2020 o 12:05, S4Home napisał: No chyba że WAŻ wygrał to pozamiatane Proszę obejrzeć do końca 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2021 Czyli można znaleźć sposób na WAŻ 🤣🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 9 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia 2021 NAIM NAP 100 SPECYFIKACJA TECHNICZNA oraz CENA MARTIN LOGAN FORTE SPECYFIKACJA i CENA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 9 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia 2021 To w takim przypadku płacimy, za nazwę chociaż do wnętrza nie można zajrzeć. Nie wiem czy dwie marki należą do tego samego koncernu, ale jest sporo takich przebierańców na rynku. Podobnie jest w przypadku wzmacniaczy: ARGON SA1 i NAD AMP 1 gdzie ten drugi jest znacznie droższy. Nazwa zmieniona, a z wyglądu niczym się nie różnią. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 9 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia 2021 Dzięki za informację także sprawa się wyjaśniła i warto szukać ponieważ można kupić dany produkt dużo taniej. Konsolidacja dobra właścicieli, ale dla nas to już nie takie czasy przyszły wszystko na jedno kopyto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 9 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia 2021 (edytowany) AUDIOLAB M-ONE (wzmacniacz zintegrowany) SPECYFIKACJA i CENA AUDIOLAB M-PWR (wzmacniacz mocy) SPECYFIKACJA TECHNICZNA oraz CENA Edytowano 9 stycznia 2021 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 15 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 stycznia 2021 TOPPING PA3 SPECYFIKACJA i CENA TOPPING TP60 SPECYFIKACJA i CENA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 1 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2021 (edytowany) Dnia 12.12.2020 o 19:11, Mike24 napisał: - Nad Amp 1 Odnośnie tego postu dodam jeszcze zdjęcie wzmacniacza. Nad Amp 1 to jest praktycznie to samo co Argon Audio SA1 z tym, że droższy. NAD AMP 1 SPECYFIKACJA i CENA Edytowano 1 lutego 2021 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 1 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2021 (edytowany) NuPrime STA-9 (końcówka mocy) SPECYFIKACJA TECHNICZNA oraz CENA Edytowano 1 lutego 2021 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 8 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 lutego 2021 (edytowany) ADVANCE ACOUSTIC PARIS AX1 SPECYFIKACJA TECHNICZNA oraz CENA DAYENS AMPINO SPECYFIKACJA i CENA Edytowano 8 lutego 2021 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 11 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2021 NUVO P200 SPECYFIKACJA i CENA DYNAVOICE CHALLENGER CA802BT SPECYFIKACJA i CENA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 11 lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 lutego 2021 Ten dynavoice to brandowany Loxjie A30 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 12 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 lutego 2021 (edytowany) @Tomasz S. Dzięki za podpowiedź. Po raz kolejny okazuje się, że można kupić coś dużo taniej tylko pod zmienioną nazwą. PS Teraz dopiero widzę, że przez pomyłkę wymieniłem ten sam wzmacniacz tzn. Dayens Ampino o którym już wspomniałeś. Przepraszam! Edytowano 12 lutego 2021 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 12 lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 lutego 2021 @lysyrafal bardzo fajną robotę robisz! akurat szukam wzmacniacza to przejże też ten temat dokładniej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 12 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 lutego 2021 (edytowany) SABAJ A3 SPECYFIKACJA i CENA POLK AUDIO OMNI A1 SPECYFIKACJA i CENA Edytowano 12 lutego 2021 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 13 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 lutego 2021 QAUD ELITE INTEGRATED SPECYFIKACJA i CENA QUAD VENA II PLAY SPECYFIKACJA TECHNICZNA oraz CENA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 18 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 lutego 2021 (edytowany) FX-Audio D502BT SPECYFIKACJA TECHNICZNA oraz CENA iEAST AM160 SPECYFIKACJA TECHNICZNA oraz CENA Edytowano 18 lutego 2021 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2021 KLIPSCH POWERGATE SPECYFIKACJA TECHNICZNA oraz CENA SVS Prime Wireless Soundbase SPECYFIKACJA TECHNICZNA oraz CENA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 lutego 2021 Skąd ty je bierzesz 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 21 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 lutego 2021 (edytowany) OLASONIC NANOCOMPO NANO-UA1 SPECYFIKACJA i CENA ELAC ELEMENT EA101EQ-G SPECYFIKACJA i CENA Edytowano 21 lutego 2021 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 22 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 lutego 2021 Klasa AB w tak małym wzmacniaczu robi wrażenie i dla niektórych może to mieć znaczenie przy wyborze. Swoją drogą jest dość wydajny ponieważ prawie podwaja moc na 4Ω względem 8Ω także wydaje się ok. Dnia 20.02.2021 o 15:51, RLC napisał: Skąd ty je bierzesz 😉 Wystarczy trochę poszukać chociaż nie ukrywam, że myślałem iż więcej osób się zaangażuje bo mi już się zasoby kończą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts