tomek4446 Napisano 26 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2020 (edytowany) Witam , jak wiadomo kolumna centralna to najważniejsza kolumna w zestawie. Obecnie posiadam Dali Grand Vocal / zdjęcie/, porządny , ciężki / 10kg/, trójdrożny, naturalny fornir. . Nie narzekam na dźwięk , kupiłem go do frontów Dali Grand. Ale w związku z tym , że jednak stereo stało się priorytetem , zmieniłem fronty i teraz mam wszystko z innej parafii więc marka centralnego przestała mieć znaczenie. Może znacie jakąś kolumnę centralną wartą uwagi w budżecie do 3k. ? Od jakiegoś czasu przestałem gonić króliczka , to co mam spełnia moje wymagania i zapanowała pustka. A , że trudno jest wykorzenić nałóg pogoni i zmian ,to tak sobie pomyślałem , a co mi tam , zmienię sobie centralny Edytowano 26 grudnia 2020 przez tomek4446 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 Klipsch RP 450C ELAC Carina center A z uzywanych Monitor audio C250, albo któryś z serii starszych Gold Tannoy Precision 6C Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 28 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 Jeśli pasuje CI brzmienie to w mojej ocenie nie ma sensu wymieniać centralnego głośnika. Jeśli chciałbyś uzyskać powiew świeżości i uzyskać więcej szczegółów to polecam Monitor Audio Silver C350. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts