Daniel Kaczmarczyk Napisano 25 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2021 (edytowany) Dzień dobry Chciałbym zainwestować z kino domowe. Jednak nie chcą , żeby to było klasyczne kino domowe , a zestaw składający się z : soundbara, subbowera , 2 małych głośników tylnych łaczonych po wifi i 2 głośniki wi-fi do kuchni i sypialni ( zarządzane z telefonu , ewentualnie opcja żeby w razie potrzeby połączyć ją w głównym zestawem ( ma tak Yamaha - ale nie jest to konieczna opcja. ) Pomieszczenie ok 50m2 - salon otwarty z jednej strony na kuchnie i korytarz. Sufit nieregularny . Tylne głośniki do podwieszenia pod sufitem. Na razie wytypowałem : yamaha bar 400 + 4x musiccast 20 Soundbar POLK AUDIO MagniFi MAX SR Chciałbym w całości - soundbar, subbower , 2 głośniki + 2 głośniki zamknąć się w cenie do 8 000zł . Co polecacie ? Założenie , że 80% to TV , reszta Youtube , spotify Z góry dziękuję ! Edytowano 25 stycznia 2021 przez Daniel Kaczmarczyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 26 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2021 Cześć, Masz wystarczający budżet do tego aby pójść w kierunku kina domowego. Pytanie dlaczego soundbar? Będzie to duży kompromis pomiędzy gabarytem a jakością dźwięku. Jeśli miałbym zaproponować soundbar to zdecydowanie szedłbym w kierunku Polk Audio MagniFi Max SR. W kwocie około 8k zł masz Yamaha RX-V4A + Heco Aurora 700 + 300 + Center 30 + Klipsch R112sw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2021 Jeśli musisz to Yamaha. Ale moim zdaniem to będzie wywalenie kasy. Bo nie nagłośnisz takiego pomieszczenia tym systemem. Jak musisz to nie pytaj bo to wybór gorszego zła. Jak chcesz system z kolumnami to możemy ciągnąć temat dalej. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Kaczmarczyk Napisano 26 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 stycznia 2021 Niestety z racji ograniczenia nie mogę pozwolić sobie na kolumny z przodu . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Kaczmarczyk Napisano 27 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 stycznia 2021 Dnia 26.01.2021 o 08:22, Q21 napisał: Cześć, Masz wystarczający budżet do tego aby pójść w kierunku kina domowego. Pytanie dlaczego soundbar? Będzie to duży kompromis pomiędzy gabarytem a jakością dźwięku. Jeśli miałbym zaproponować soundbar to zdecydowanie szedłbym w kierunku Polk Audio MagniFi Max SR. W kwocie około 8k zł masz Yamaha RX-V4A + Heco Aurora 700 + 300 + Center 30 + Klipsch R112sw. A jak z Sonos ARC + SUB + 2x One SL ? Widziałem macie w ofercie . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekN Napisano 27 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2021 2 godziny temu, Daniel Kaczmarczyk napisał: A jak z Sonos ARC + SUB + 2x One SL ? Widziałem macie w ofercie . Pomysł fajny. Sonosy grają zajebiście (mam kilka One'ów). Podobno Arc też gra fajnie jak na swoje wymiary. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2021 No i maja na prawdę dobrego suba w zestawie. Mamy to w ofercie. Zapraszam po wycenę. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Kaczmarczyk Napisano 28 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 stycznia 2021 2 godziny temu, S4Home napisał: No i maja na prawdę dobrego suba w zestawie. Mamy to w ofercie. Zapraszam po wycenę. Piotr wysłałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts