WaldiJestem Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego Z dobrych filmów oczywiście jakie warto zobaczyć przy okazji w kinie, mogę polecić dla fanów gatunku jakim jest akcja "Pszczelarz" zupełnie zawiodłem się na "Napoleonie" liczyłem, że jak amerykanie się za to zabiorą to będzie coś WOOOW a tego mi brakowało Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 12 lutego Udostępnij Napisano 12 lutego Harry Angel teraz na TVP Kultura. Oglądam po raz enty 😉. Pamiętam pierwszy raz za młodu w kinie, taki kultowy dla mnie i moich kumpli. Mickey Rourke i Robert De Niro. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 12 lutego Udostępnij Napisano 12 lutego 3 godziny temu, misiekx napisał: Mickey Rourke i Robert De Niro. Wiadomo. Kultowa scena z windą. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 15 lutego Udostępnij Napisano 15 lutego WInda windą , mnie poruszyły filmowe paznokcie Roberta... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 29 lutego Udostępnij Napisano 29 lutego Teraz na Cinemax - Lśnienie i Jack Nicholson 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 1 marca Udostępnij Napisano 1 marca Pianoforte na HBO Max. O młodych pianistach startujących w Konkursie Chopinowskim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 marca Udostępnij Napisano 2 marca Dnia 29.02.2024 o 20:06, misiekx napisał: Teraz na Cinemax - Lśnienie i Jack Nicholson 😁 Doktor sen. Kontynuacja Lśnienia. Niezłe nawet. Już bez Jacka 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 3 marca Udostępnij Napisano 3 marca Diuna cz.2. Zachęcam. Jest rozmach, muzyka i efekty dźwiękowe zachwycają. Jestem pod wrażeniem. Na pewno obejrzę raz jeszcze 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 4 marca Udostępnij Napisano 4 marca Przed seansem zachęcam do posłuchania ścieżki dźwiękowej Zimmera z części 1. Trochę na temat ścieżki dźwiękowej w artykule poniżej. https://naekranie.pl/artykuly/jak-brzmi-arrakis-muzyka-diuna-hans-zimmer-kosz-nolan Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel74 Napisano 24 marca Udostępnij Napisano 24 marca „Anatomia upadku”, trochę ciężki, ale bardzo dobry film. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 26 marca Udostępnij Napisano 26 marca Pszczelarz - Jason Statham coś jak John Wick , przyjemny akcyjniak , na odmóżdżenie polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 26 marca Udostępnij Napisano 26 marca 2 godziny temu, Kubakk napisał: Pszczelarz - Jason Statham coś jak John Wick , przyjemny akcyjniak , na odmóżdżenie polecam 31 stycznia pisałem o nim, widzę że przemyślenia po seansie mamy zbieżne 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 26 marca Udostępnij Napisano 26 marca Przed chwilą, Butler napisał: 31 stycznia pisałem o nim, widzę że przemyślenia po seansie mamy zbieżne Rozwałka jak u JW-ka , nic nie ruszało Stathama , do tego Jeremy Irons ... Lubię dobrze zrealizowane akcyjniaki + elegancko pokazane jak rabuje się starsze osoby via internet Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 8 kwietnia Udostępnij Napisano 8 kwietnia Madame Webb - pojechali po tym filmie , a okazał się nie taki zły jak na ostatnie podobne produkcje , takie 6-6,5/10 Road House (Amazon) - remake po P. Swayze , poprawnie zrobione , ale bez jakichś fajerwerków , na plus Connor McGregor , koleś ma zacięcie komediowe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 8 kwietnia Udostępnij Napisano 8 kwietnia Ghostbusters Frozen Empire - niezle zrobione i calkiem przyjemnie sie ogladalo. Godzilla vs Kong The new empire. Rozmach i nowy przeciwnik. Przyjemne kino. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 21 kwietnia Udostępnij Napisano 21 kwietnia Pociąg właśnie leciał na jedynce. Film w każdym calu świętny, a muzyka to wisienka na tym kinematograficznym torcie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 22 kwietnia Udostępnij Napisano 22 kwietnia Rebel Moon cz.2 - jak ktoś oglądał kiedyś drużynę A z lat 80 , kiedy drużyna pomagała wiosce / wieśniakom się obronić przed złym meksykańcem to ten film jest o tym samym tylko z innymi bohaterami oraz inny krajobraz ... także takie naciągane 4/10 Diuna 2 - polecam przeskoczyć pierwszą godzinę , kompletna nuda , wrzucone by było więcej filmu , akcja i cokolwiek dzieje się później. Wszędzie spory hype , a jednak wielkiego szału nie było Muzyka/dźwięk robią klimat - ogólnie słabiej niż cz.1 , końcówka zapowiada cz.3 , jak dla mnie 7/10 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 23 kwietnia Udostępnij Napisano 23 kwietnia dune 2 w imaxie. chyba lepszego filmu w kinie nie widziałem. bardzo ciekawe studium fundamentalizmu religijnego. trochę szkoda pominięcia wątku ekologicznego, który w sumie jest motywem przewodnim książki, no i zakończenie zmienili, ale jakoś nie razi. nieczęsty ostatnio film, który ma zbilansowany stosunek wybuchów do treści, nie męczy dzięki temu. film nakrecony obiektywami z czasów ZSRR i ichnuej produkcji z minimalną ilością green screena (treser czerwi to przekozak 😉) spoiler film zaczyna się paleniem zwłok i kończy paleniem zwłok. w punkt podsumowana każda rewolucja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 23 kwietnia Udostępnij Napisano 23 kwietnia A ja wczoraj znowu obejrzałem Sekretne życie Waltera Mitty. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 25 kwietnia Udostępnij Napisano 25 kwietnia Dnia 23.04.2024 o 16:27, Chmarski napisał: A ja wczoraj znowu obejrzałem Sekretne życie Waltera Mitty. Muzyka też bardzo przyjemna. Dnia 21.04.2024 o 10:43, Pitt39 napisał: Pociąg właśnie leciał na jedynce. Film w każdym calu świętny, a muzyka to wisienka na tym kinematograficznym torcie. Który Pociąg? Jest ich więcej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 25 kwietnia Udostępnij Napisano 25 kwietnia (edytowany) 10 minut temu, stach_s napisał: Muzyka też bardzo przyjemna. Który Pociąg? Jest ich więcej Ten z Cybulskim i Niemczykiem. Wspaniałe kino, ale ja lubie starocie Ps. Ostatnio zabrałem sie za oglądanie laureatów konkursu w Cannes(tych co nie widziałem) i to jeden z tych, który dziurę w głowie wywiercił. Edytowano 25 kwietnia przez Pitt39 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 kwietnia Udostępnij Napisano 26 kwietnia @stach_s pociąg do kobiet , pewnie myślałeś 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 30 lipca Udostępnij Napisano 30 lipca Marvel sie nie popisał. Wolverine vs Deadpool. Fillm zrobiony tylko by te dwie postacie mogły się razem na ekranie spotkać. Poziom spada u DC i teraz dalej , u Marvel. Szkoda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 2 sierpnia Udostępnij Napisano 2 sierpnia Dawno nie pisałem a sporo się obejrzało : Beverly Hills Cop Axel F (netflix) - bardzo fajnie zebrane gagi z poprzednich części , sądziłem że będzie gniot , a przyjemnie się oglądało Bad Boys For Life - jak wyżej , sądziłem że będzie dziadostwo jak 3cz. , miło się rozczarowałem , Panowie po 50-ce a dali radę Ministerstwo Niebezpiecznych Drani (amazon) - akcja jak się na końcu okazuje na autentycznych bohaterach oparta , szpiedzy 2 WŚ , Guy Ritchie i wszystko jasne - fajna obsada , da się obejrzeć Road House (amazon) - remake Wykidajły - spoko rola Connora Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 sierpnia Udostępnij Napisano 2 sierpnia Zapomnialem o BHC Axel F. Jak mowisz, poza kilkoma slabszymi momentami film calkiem udany. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts