Skocz do zawartości

Filmy ostatnio obejrzane

Recommended Posts

Rebel Moon (netflix) wersja reżyserska - ten film powinien tak być pokazany za 1x. Wcześniejsza wersja okrojona z wielu tematów , ugrzeczniona , tylko po co ? Niektóre filmy są dla konkretnego widza (nie dla dzieci). Jakoś nie widziałem inny produkcji netflixa by reżyser musiał pokazać co miał na myśli , tutaj może zaszantażował netflixa by to pokazali inaczej nie będzie cz.3 ? ;) 

Furiosa:saga mad max (jest na max) - trochę klimatu starego mad maxa się pojawiło , jest nawiązanie do poprzedniej nowej części. Słabo wypadł Chris Hemsworth , kompletny brak charyzmy , nie przekonał mnie swoją postacią. W internetach sporo niepochlebnych opinii , a na imdb 7,6/10 z ponad 160tys głosów - i to by się zgadzało , film dobrze zrealizowany - takie 8/10

Czerwone Maki (netflix) - polski film o bitwie o Monte Cassino - oceny zwiastują gniota , jak dla mnie nie było tak źle jak na obecne czasy ;) 

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Horizon cz.1 - film Kevina Costnera , przypomina serial 1883 (prequel yellowstone w którym także Costner występował) , settlersi , walka Białych z Indianami , przyjemnie się ogląda , nie jest to typowy akcyjniak , czekam na cz.2

Samotne Wilki - Brad Pitt & George Clooney - 2 typków od czarnej roboty , szybko przeleciało , fajnie zrealizowane ujęcia , prosta historia , jak zwykle fajna chemia między w/w aktorami