Chmarski Napisano 5 sierpnia Udostępnij Napisano 5 sierpnia Dnia 2.08.2024 o 19:44, Kubakk napisał: Ministerstwo Niebezpiecznych Drani (amazon) - akcja jak się na końcu okazuje na autentycznych bohaterach oparta , szpiedzy 2 WŚ , Guy Ritchie i wszystko jasne - fajna obsada , da się obejrzeć Świetna muzyka! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 5 sierpnia Udostępnij Napisano 5 sierpnia Rebel Moon (netflix) wersja reżyserska - ten film powinien tak być pokazany za 1x. Wcześniejsza wersja okrojona z wielu tematów , ugrzeczniona , tylko po co ? Niektóre filmy są dla konkretnego widza (nie dla dzieci). Jakoś nie widziałem inny produkcji netflixa by reżyser musiał pokazać co miał na myśli , tutaj może zaszantażował netflixa by to pokazali inaczej nie będzie cz.3 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 7 sierpnia Udostępnij Napisano 7 sierpnia Pewnie juz to widzieliscie, ale gdyby sie ktos zagapil i nie zobaczyl. Polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 12 sierpnia Udostępnij Napisano 12 sierpnia Dziewczyna i morze (max) - historia oparta na prawdziwej pływaczce , walka z przeciwnościami fajnie zrealizowane , dobre ujęcia , sądziłem ,że będzie nuda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 17 sierpnia Udostępnij Napisano 17 sierpnia Dnia 12.08.2024 o 17:21, Kubakk napisał: Dziewczyna i morze (max) - historia oparta na prawdziwej pływaczce , walka z przeciwnościami fajnie zrealizowane , dobre ujęcia , sądziłem ,że będzie nuda Na Disney. Nie Max Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 19 sierpnia Udostępnij Napisano 19 sierpnia Furiosa:saga mad max (jest na max) - trochę klimatu starego mad maxa się pojawiło , jest nawiązanie do poprzedniej nowej części. Słabo wypadł Chris Hemsworth , kompletny brak charyzmy , nie przekonał mnie swoją postacią. W internetach sporo niepochlebnych opinii , a na imdb 7,6/10 z ponad 160tys głosów - i to by się zgadzało , film dobrze zrealizowany - takie 8/10 Czerwone Maki (netflix) - polski film o bitwie o Monte Cassino - oceny zwiastują gniota , jak dla mnie nie było tak źle jak na obecne czasy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 19 sierpnia Udostępnij Napisano 19 sierpnia Nic nowego, bo to już 10 lat stuknęło, ale odświeżyłem sobie wczoraj Boyhood. Kino bez fajerwerków, ale na poziomie jakże innym od większości dzisiejszych produkcji... https://www.filmweb.pl/film/Boyhood-2014-629125 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 sierpnia Udostępnij Napisano 19 sierpnia Polecam oststniego Obcego. Udalo im sie utrzymac styl pierwszego Obcego. Calkiem fajnie wyszlo. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 16 września Udostępnij Napisano 16 września "Zemsta analogu: dla tych ,którzy mają dość cyfrowego świata " Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 30 września Udostępnij Napisano 30 września Horizon cz.1 - film Kevina Costnera , przypomina serial 1883 (prequel yellowstone w którym także Costner występował) , settlersi , walka Białych z Indianami , przyjemnie się ogląda , nie jest to typowy akcyjniak , czekam na cz.2 Samotne Wilki - Brad Pitt & George Clooney - 2 typków od czarnej roboty , szybko przeleciało , fajnie zrealizowane ujęcia , prosta historia , jak zwykle fajna chemia między w/w aktorami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts