Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
40 minut temu, S4Home napisał:

Nie wiem jak to się stało że nie widziałem Twojego postu. widocznie spadł na dalsza stronę.

Następnym rzem goń mnie na PW :)

No to od czego zaczynamy? :)

Piotr

No to zależy co uda mi się wypożyczyć z 6🤔

Edytowano przez Elizjum7919.
Napisano
17 godzin temu, Elizjum7919. napisał:

Oj Piotrek ty brojażu ja chciałem wzmak za 6 tyś zł. A nie 9tyś złczy 10tyś zł🤣🤣🤣

Anuluj proformę na Pier audio.

Ja nic nie wystawiam przeciez :P

Posłuchaj go. Wypromujmy ten wzmak dalej. Nie spodoba sie? Oddasz.

Piotr

Napisano (edytowany)

Temat do zamknięcia🤪I Ostatecznie konkuręcje według mego słuchu rozwalił Vincent sv-237MK. Jest tak jak chciałem i teraz wiem co to słuchanie bez korekcji barwy. Nawet jak gra cicho to słychć wszystko. Dziękuję za pomoc😉

Edytowano przez Elizjum7919.
Napisano
Dnia 23.02.2021 o 12:25, Elizjum7919. napisał:

Witam zestaw Vincent sv500 lampy tung sol gond i voskhod 6N1P.Bas ustawiany od godziny 13 do 15 zależy od nagrania. Wyskie tony między 13 a 14.Kolumny magnat quantum 755 i cd pioneer pd50. Myzyka od pop, rock do trance. Szukam godnego następcy od 3 do 6 tyś. Nowy lub używany. Oczekuję bardziej ciepłego dźwięku z dobrą podstawą basową . Lecz też zróżnicowanym basem. Delikatna napowietrzona góra i naturalnym nawet ocieplonym wokalem. Tak aby wyższy zakres średnich tonów nie drażnił co ma czasem miejsce sv500. Czekm na propzycję kolegów😉

z nowych: NAD C368 

z używanych: Electrocompaniet ECI3

teraz to już tylko posłuchać