S4Home Napisano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2021 No o tym mówię. Wydaje mi się że Miras po prostu odwrotnie nazywa opis brzmienia. Bo to się dzieję często i to w takich produktach gdzie jest to nie do podważenia. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2021 12 godzin temu, S4Home napisał: No o tym mówię. Wydaje mi się że Miras po prostu odwrotnie nazywa opis brzmienia. Bo to się dzieję często i to w takich produktach gdzie jest to nie do podważenia. Piotr Czy ja wiem? Przeczytajcie trochę w necie jak ludzie opisują Hegla Może Ty i kolega wyżej użył takich głośników, że "ciepło" zostało zabite... Szczerze? Nie wytrzymałbym z Denona i Cariną dłużej niż 5 minut. Ale, może Tobie się to po prostu podoba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2021 Wiesz co odwyklem od czytania opisu w necie właśnie dlatego że później są takie konsekwencje. I ja także nie specjalnie polecam połączenie cariny z denonem. Ale jestem niemal pewien że powód jest zupełnie inny Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2021 (edytowany) 2 godziny temu, S4Home napisał: Wiesz co odwyklem od czytania opisu w necie właśnie dlatego że później są takie konsekwencje. I ja także nie specjalnie polecam połączenie cariny z denonem. Ale jestem niemal pewien że powód jest zupełnie inny Piotr ok jakieś nowości z Heco się szykują? Będę dla brata chciał kupić RXV6a (jak już dojedzie) i może bym mu sprawił jakieś kolumienki (na razie 2.0) Edytowano 10 kwietnia 2021 przez Miras23 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2021 Podłączę się do wątku - czy autorowi udało się przetestować Lyngdorfa? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Forszpaniak Napisano 7 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 maja 2021 Dnia 23.04.2021 o 12:13, Asia napisał: Podłączę się do wątku - czy autorowi udało się przetestować Lyngdorfa? Tak, odsłuchałem Lyngdorfa. Pod każdym względem gra lepiej niż NAD 368. Znacznie bardziej muzykalny, znacznie więcej treści w każdym paśmie. Po kalibracji Room Perfect nie zauważyłem dużej różnicy, włączając i wyłączając funkcję. Stereofonia nie wyczynowa ale i tak lepsza niż w NAD. Słuchałem tylko z Tidal przez Chromecast i trochę FLAC z dysku. Myślę że z lepszym źródłem pokaże jeszcze więcej. Ponieważ był to pierwszy klocek tej klasy u mnie na odsłuchu, nie zdecydowałem się na zakup, ale możliwe że do niego wrócę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts