TomekN Napisano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2021 59 minut temu, MariuszZ napisał: Nikt chyba nie pisał, że recenzje sprzętu są bez wartości. Nawet dzisiaj Piotrek pisał, że: Dnia 7.04.2021 o 07:21, S4Home napisał: Na ASR? No ale nie wierzymy im. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalsz76 Napisano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2021 13 godzin temu, seba3002 napisał: zapytaj się @rafalsz76 jakiego on ma DACa. Wiem że też łączył Cyrusa z tv ale nie mogę znaleźć jakiego używał do tego DACa. Topping D30 jak tez Fiio D-03 u mnie graly z Cyrusem, nie slyszalem roznicy wiec wzialem Fiio. Zeby uczciwie odpowiedziec musze przyznac ze Topping gral z Dynaudio Emit M30 a Fiio z Audio Physic Classic 3. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2021 21 godzin temu, TomekN napisał: 20 Eur. Tu jest o tym wzmacniaczu filmik, tu szczegółowa recenzja, a tu teardown. No ale wszystko z ASR, więc materiały niewiele warte 😉 Dokładnie Nawet nie wszedłem. Za 80 Euraczków to sam go bede wolał sprawdzić Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal40 Napisano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2021 ciekawe jak tak dalej pojdzie to co zrobią salony ze sprzetem w klasach AB.. w sumie teraz go nie ma (dostepnosc;) więc moze dobrze sie złozyło. przypadek? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 28 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2021 Aż się Poranek kojota przypomina. "A kto ci powiedział że to był przypadek" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2021 Ja tam się o przyszłość sprzetu klasy AB nie boję. Przy najmniej jeszcze przez kilka lat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts