Bahzell Napisano 2 maja 2021 Udostępnij Napisano 2 maja 2021 Jak tak patrzę na zamek maliny to ta zielona dioda w okrągłym otworze jednoznacznie kojarzy mi się z Borgami ze StarTreka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 2 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 maja 2021 Trochę tak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 4 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 Ostatnie 2-3 tygodnie byłem zajęty "dopieszczaniem" zdjęć na wystawę fotograficzną mojego Taty Dlatego brak jakichkolwiek aktualizacji, zdjęć itp. Malina otrzymała ekran nad zasilaczem, to jednak spowodowało kolejne małe problemy do rozwiązania. Kolejna sprawa to chciałem podstawkę zrobić aby pod malinę/radio weszło RME ADI DAC Ale coś mi w tym projekcie nie pasuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 27 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 czerwca 2021 (edytowany) Nowa podstawka zapewniająca fizjologiczny dźwięk z lekkim podbarwieniem w stronę ciepełka oraz "przydymieniem" wysokich tonów Taki KEN RAD w podstawce 🤣 Edytowano 27 czerwca 2021 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 30 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 czerwca 2021 Wszystko to cholernie powoli idzie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 4 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 lipca 2021 Robi się "podkładka" do wyjścia BNC Taka ciekawostka : Kabel nie był cięty wzdłuż potwornie profesjonalny ekran nad zasilaczem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 4 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 lipca 2021 wynik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 PaTo Streamer MAJOR : 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 (edytowany) Natomiast kompletnie nie mogę znaleźć/wymyśleć czegoś na tą pozostałość po potencjometrze suwakowym. To czarne pionowe, po prawej stronie zdjęcia obok maskownicy "głośnika" Edytowano 6 grudnia 2021 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 6 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 A 》lampowy wskaźnik wysterowania《 wewnatrz, tak by przez tą szczelinę było widać samą bańkę lampy by Cię usatysfakcjonował? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 6 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 Albo ozdobnik a`la magiczne oko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 niestety, tuż za tym czarnym plastikiem mieści się płytka R Pi4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 3 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 lipca 2022 Na razie musiałem zrobić nową dziurę przez którą wtykam kartę SD z nowym softem zatykana będzie perlatorem - jak tylko wymyślę mocowanie 🤪 Zyska na przestrzenności grania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 8 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 No to obudowa mikrofonu 🤪 siedzi już na dobre Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts