Raff44 Napisano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2021 Witam. Chcialbym prosic Was o poradę, chcę kupic soundbara samą listwe bez subwofera ze wzgledu na ograniczone mozliwosci miejsca, w granicach do 1500 zł. Co polecacie, zaznaczam ze zalezy mi na zadawalajacym dzwieku z tv i jezeli chodzi o muzykę. Zdaje sobie sprawę ze za te pieniadze nie bedzie to niewiadomo jaka jakosć , ale na tym mi nie zalezy. Na rynku jest dosyc spory wybor, jednakze moze macie jakies konkretne modele do polecenia z wlasnego doswiadczenia. Bede wdzieczny za opinie . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2021 A jakaś mikro wieża pokroju Denon DM-41 lub Pianocraft nie wchodzi w grę? Ewentualnie bardzo minimalistyczny, kompaktowy wzmacniacz pokroju Topping mx3 lub smsl q5 pro w zestawie z małymi kolumnami podstawkowymi? Soundbar i muzyka - to po prostu nie idzie w parze. Najtańszym soundbarem, który się do tego nadaje moim zdaniem jest Dali Katch One. Ale tutaj cena to już około ~2500zł jak dobrze poszukasz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2021 Jak otworzą knajpy weź tą kasę i tam wydaj Smsl q5 i dwa monitorki będą tańsze i o wiele lepsze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepa416 Napisano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2021 Ja jako były użytkownik soundbara odradzam. Miałem Samsunga HW-Q70R. Pozbyłem się po 3 miesiącach. To jest głośniejszy dźwięk z TV z pudełkiem które dudni. Sprzęt kosztował około 2 tys. za tyle można dostać dobre aktywne małe kolumny albo Topping MX3 z małą kolumna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2021 Też uważam że soundbar nie jest najlepszym rozwiązaniem do słuchania muzyki. Zdecydowanie lepszy efekt zapewni Smsl Q5 PRO do tego Magnat 723. https://a.aliexpress.com/_vZ2egr https://www.olx.pl/oferta/magnat-quantum-723-2-szt-kolumny-podstawkowe-CID99-IDJpj4G.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2021 Dokładam na 5:0 i jestem dokładnie tego samego zdania, co koledzy. Soundbar w takim budżecie, to głośniki z TV w zewnętrznej obudowie, a do muzyki to nie nadaje się nawet dla największych masochistów. Więc albo powyższe propozycje 4 godziny temu, lpomis napisał: mikro wieża pokroju Denon DM-41 lub Pianocraft 4 godziny temu, lpomis napisał: Topping mx3 lub smsl q5 pro w zestawie z małymi kolumnami podstawkowymi albo 4 godziny temu, mkk napisał: Jak otworzą knajpy weź tą kasę i tam wydaj dużo lepiej spożytkowane pieniądze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz8370 Napisano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2021 Yamaha HTY 7040. Uzywaną można dostać za 1000zł. Słuchałem jej i pobawić się przy tym można. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2021 Cześć, Jeśli tylko byłaby taka możliwość to zwróć uwagę na mały zestaw stereo taki jak Topping MX3 + Pylon Pearl Monitor lub lub Q Acoustic 3020i. Zapewni Ci on zdecydowanie wyższą jakość dźwięku względem soundbara. Jeśli grajbelka jest jedyną opcją to zwróć uwagę na Polk Audio Magnifi Mini. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepa416 Napisano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2021 Pylon Audio Pearl ok ale mam brak miejsca nie sądzę by BT z tyłu się sprawdził. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2021 2 godziny temu, kepa416 napisał: BT z tyłu się sprawdził. To nie ma aż takiego znaczenia ten temat był wielokrotnie wałkowany na forum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2021 Dołóż do Aurora 300 grają ciekawiej. I tak poszukaj mojego tematu odnosnie położenia bass reflexu a bliskości ściany. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiozaraza Napisano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2021 Nie kupuj soundbara, nie powielaj mojego błędu. Przerobiłem u siebie lg las655k i totalnie bez szału. Do pasji doprowadzał mnie jeszcze głośnik basowy, który tracił łączność bluetooth. Sporo czytałem, oglądałem, trochę słuchałem i zamówiłem w końcu audio pro a26. Zobaczę na żywo jak się u mnie sprawdzą względem soundbara, w razie czego w przypadku braku niskiego pasma dokupię suba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts