Piotr Sonido Napisano 5 września 2023 Udostępnij Napisano 5 września 2023 Dnia 1.09.2023 o 12:32, Q21 napisał: Ostatnio rzucił mi się Cayin w tych okolicach. Nie pamiętam dokładnego modelu, ale na pewno spróbowałbym połączyć go z Klipschem. Zapewne MT35 Dnia 2.09.2023 o 10:02, Michał Gałązka napisał: ub może uda się wyłapać 376 375 Musical tak. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek S Napisano 5 września 2023 Udostępnij Napisano 5 września 2023 Cześć Wczoraj był dobry dzień i odzyskałem kasę która już skreśliłem BUDGET wzrasta do 3200zł 😅 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 5 września 2023 Udostępnij Napisano 5 września 2023 1 godzinę temu, Sławek S napisał: Cześć Wczoraj był dobry dzień i odzyskałem kasę która już skreśliłem BUDGET wzrasta do 3200zł 😅 Poczekamy jeszcze z tydzień to będziesz miał z 5tysi 😀 A tak serio to masz fajny piec do Klipscha https://www.olx.pl/d/oferta/wzmacniacz-lampowy-magnat-ma-900-ostatnia-szansa-CID99-IDWMC9W.html 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 września 2023 Udostępnij Napisano 5 września 2023 MA900 bardzo fajna opcja, w tym budżecie też znajdziesz sporo używanych Atolli Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 września 2023 Udostępnij Napisano 5 września 2023 Przejrzyj OLX z wyfiltrowaną ceną i przyjdź zapytać o modele, które wpadną Ci w oko Tak na szybko patrząc to jest tego trochę. Są stare Roksany, Naimy, Widziałem starego Naim XS i Roksan Kandy K2. To był dobre wzmaki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek S Napisano 5 września 2023 Udostępnij Napisano 5 września 2023 Dzięki wszystkim mój wybór pada na MAGNAT MA 900 (będzie nowy w weekend jadę kupić) 14 minut temu, BernardWilliamson napisał: Ogólnie te Klipsche mają dużą efektywność na papierze więc nie trzeba tu jakiegoś wydajnego piec choć jak wiadomo wyższa wydajność prądowa jest tylko na + Moim zdaniem mają ale prawdziwa magia zaczyna się przy większej mocy 3 godziny temu, Artur Charicki napisał: Poczekamy jeszcze z tydzień to będziesz miał z 5tysi 😀 A tak serio to masz fajny piec do Klipscha https://www.olx.pl/d/oferta/wzmacniacz-lampowy-magnat-ma-900-ostatnia-szansa-CID99-IDWMC9W.html Tak widziałem dzięki ale Pan chce 3500 wolę iść do sklepu dać 4100 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 5 września 2023 Udostępnij Napisano 5 września 2023 2 godziny temu, Sławek S napisał: Tak widziałem dzięki ale Pan chce 3500 wolę iść do sklepu dać 4100 Nie chodziło mi o konkretnie to ogłoszenie ale o sam piec. Pamiętaj żeby się targować 🙂 Poczytaj zanim kupisz: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kn1234 Napisano 5 września 2023 Udostępnij Napisano 5 września 2023 To mało zjechał 600zł,za ile chciałeś łyknąc?🙄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek S Napisano 6 września 2023 Udostępnij Napisano 6 września 2023 10 godzin temu, kn1234 napisał: To mało zjechał 600zł,za ile chciałeś łyknąc?🙄 Proponowałem tyle ile mam chwilowo na ręce czyli 3200 i zostałem wyśmiany ... więc dalszej rozmowy nie było 🙃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek S Napisano 6 września 2023 Udostępnij Napisano 6 września 2023 Ostatnim rzutem bo kolega mi bardzo poleca 🙃 Co sądzicie o DENON PMA900HNE do RP280 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 września 2023 Udostępnij Napisano 6 września 2023 22 minuty temu, Sławek S napisał: Ostatnim rzutem bo kolega mi bardzo poleca 🙃 Co sądzicie o DENON PMA900HNE do RP280 ? Spoko ale pod RP280 zdecydowanie lepiej wypadnie MA900. On do nich po prsotu pasuje. Albo wspomniany wyżej uzywany Atoll lub Musical. Funkcje sieciowe na wyższym poziomie załatwisz sobie przez Wiim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 6 września 2023 Udostępnij Napisano 6 września 2023 Też uważam że Magnat MA900 będzie tu lepszą opcją ma to czego szukasz, zresztą słyszałeś jak ten zestaw gra z tym Denonem tak nie wyjdzie, to fajny sprzęt ale tutaj Magnat sprawdzi się wg mnie dużo lepiej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek S Napisano 6 września 2023 Udostępnij Napisano 6 września 2023 Bardzo Wam dziękuję - decyzja potwierdzona z mojej strony to tyle Jak kupię prześle foto 🙃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek S Napisano 18 września 2023 Udostępnij Napisano 18 września 2023 Witam Pomyślałem że dam znać Zakup dokonany ale nie magnat 900 tylko Cambridge Audio Azur 851A - bardzo się bałem jak to zagra ale cena była dobra i zaryzykowałem. Efekt mnie zszokował (pozytywnie), zestaw zasuwa jak nasi siatkarze Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkim dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts