Daro1987 Napisano 9 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 maja 2021 To w takim razie warto się zainteresować takim wzmacniaczem jest do kupienia za 1500zl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 9 maja 2021 Udostępnij Napisano 9 maja 2021 38 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: Arcamy nie grają sucho ,bardziej można to określić ,że idą w ciepłą stronę. A z czym porównywałeś swojego arcama ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro1987 Napisano 9 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 maja 2021 To co Panowie z tym arcamem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 9 maja 2021 Udostępnij Napisano 9 maja 2021 (edytowany) 6 godzin temu, seba3002 napisał: A z czym porównywałeś swojego arcama ? Wiesz na mojego Arcama trafiła się okazja i kupiłem go w ciemno,choć wcześniej naczytałem się o nim dużo dobrego,na sąsiednim forum.Szczególnie posty @Felix1 mi się podobały.Wcześniej za nim go kupiłem na odsłuchach w salonie słuchałem Cyrrusa Lyric al in one z cd ,był bardzo ok,pózniej Yamaha RN803D tu tylko funkcjonalność ,bo to co słyszałem mi się nie podobało.Ostatni na odsłuchach był CXA 81 i to również nie był mój dźwięk ,jak dla mnie to był właśnie suchy dźwięk. Edytowano 9 maja 2021 przez Tomasz Kluczynski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 9 maja 2021 Udostępnij Napisano 9 maja 2021 4 godziny temu, Daro1987 napisał: To co Panowie z tym arcamem W ciemno to się nie da... jeszcze dochodzą do tego twoje osobiste preferencje.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro1987 Napisano 9 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 maja 2021 A kolego Tomasz jaki model posiadasz arcama i czy z magnatami quantum zgra się to dobrze? Wiem ze najlepiej było by posłuchać ale niestety nie mam za bardzo możliwość bo używki są daleko ode mnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 9 maja 2021 Udostępnij Napisano 9 maja 2021 18 minut temu, Daro1987 napisał: A kolego Tomasz jaki model posiadasz arcama i czy z magnatami quantum zgra się to dobrze? Wiem ze najlepiej było by posłuchać ale niestety nie mam za bardzo możliwość bo używki są daleko ode mnie Ja mam niestety albo stety sporo droższy model SA30,który znacznie przekracza twój budżet. Ale jeśli ten A28 jest w dobrym stanie to bym zaryzykował na twoim miejscu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro1987 Napisano 9 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 maja 2021 Ok dziękuję za pomoc mam dwie oferty Marantz PM 8003 i ten arcam fmj a28 i oby dwa są daleko ode mnie i nie mam możliwość odsłuchu będę się musiał chyba na coś zdecydować ale podejrzewam że każdy z nich zagra dużo lepiej od Yamahy as 500 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro1987 Napisano 10 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 maja 2021 Tylko że w przypadku arcama a29 w ogłoszeniu jest napisane ze odbiór osobisty a to za daleko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 maja 2021 Udostępnij Napisano 10 maja 2021 Właśnie Ci odpisałem w innym wątku że Cambridge do Magnata nie. Do 2K Roksan K2 albo Denony od modelu PMa 1500 w góre i nowsze. One dobrze pasują do Magnata. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro1987 Napisano 10 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 maja 2021 Właśnie zamówiłem tego arcama fmj a28 przyjdzie pewnie w tym tygodniu zobaczymy jak to zagra mam nadzieję że brzmienie mi się spodoba trochę zaryzykowałem ale trudno trzymajcie kciuki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro1987 Napisano 10 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 maja 2021 Pytałem i tylko odbiór osobisty Jak mi przyjdzie a28 i go posłucham to dam znać dziękuję wszystkim za rady i pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro1987 Napisano 13 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 maja 2021 Witam ponownie wzmacniacz odebrany niestety nie za bardzo miałem czas go posłuchać bo musiałem iść do pracy ale na na parę minut go włączyłem i na pewno bas jest dużo lepiej kontrolowany niż w Yamaha as500 i faktycznie zależy od nagranej płyty na jednych jest go dużo na innych mniej ale ogólnie z basów jest bardzo zadowolony, tony średnie są dużo bardziej słyszalna bardziej wysunięta wokale brzmią pięknie, góra nie jest taka ostra jak w poprzednim wzmacniaczu nie koje aż tak po uszach ale dźwięk jak dla mnie jest detaliczny, czysty i dynamiczny jutro postaram się dłużej posłuchać jak znajdę czas także jestem zadowolony i dziękuję wszystkim za rady i pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 13 maja 2021 Udostępnij Napisano 13 maja 2021 16 minut temu, Daro1987 napisał: Witam ponownie wzmacniacz odebrany niestety nie za bardzo miałem czas go posłuchać bo musiałem iść do pracy ale na na parę minut go włączyłem i na pewno bas jest dużo lepiej kontrolowany niż w Yamaha as500 i faktycznie zależy od nagranej płyty na jednych jest go dużo na innych mniej ale ogólnie z basów jest bardzo zadowolony, tony średnie są dużo bardziej słyszalna bardziej wysunięta wokale brzmią pięknie, góra nie jest taka ostra jak w poprzednim wzmacniaczu nie koje aż tak po uszach ale dźwięk jak dla mnie jest detaliczny, czysty i dynamiczny jutro postaram się dłużej posłuchać jak znajdę czas także jestem zadowolony i dziękuję wszystkim za rady i pomoc Ważne że jesteś zadowolony 👍 tez tak odbieram te Yamahy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro1987 Napisano 13 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 maja 2021 Teraz jeszcze będę potrzebował pewnie jakiś dobry odtwarzacz CD macie jakieś propozycje? Narazie posiadam Sony cdp xe520 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts