S4Home Napisano 21 maja 2021 Udostępnij Napisano 21 maja 2021 Niestety mam podobne wrażenie. Spędziłem na telefonie poł odcinka obdzwaniając znajomych czy tylko u mnie coś jest nie tak. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 21 maja 2021 Udostępnij Napisano 21 maja 2021 Coś jest na rzeczy. Ale to dot. raczej ściśle HBO GO, jako streamingu, bo na samych kanałach HBO mam wrażenie, że ta jakość jest jednak lepsza (jak na warunki nadawcy telewizyjnego) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 21 maja 2021 Udostępnij Napisano 21 maja 2021 Co nie zmienia faktu, że HBO do Amazona czy Netflixa nie ma startu zarówno jeśli chodzi o obraz i dźwięk. Ponoć jak wejdzie HBO Max to ma się to zmienić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadekk55 Napisano 21 maja 2021 Udostępnij Napisano 21 maja 2021 Screeny które podałem są z amazona. Ogólnie jest tak.. tym więcej abonamentów ludzi tym gorsza jakość dlatego tak kombinują jak konie z kompresją. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts