Artur Brol Napisano 25 stycznia Udostępnij Napisano 25 stycznia No prosze, SF Accordo Goldberg . Z opcjonalnym standem 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 25 stycznia Udostępnij Napisano 25 stycznia Raidho TD3.2 MoFi Electronics MasterDeck Turntable DeVore Fidelity The Twenty Odeon Audio Semper & Carneige Acoustical Systems A*Stellar Turntable SW1X Statement Level DAC 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 25 stycznia Udostępnij Napisano 25 stycznia MACARIA by MACO Z kamienia. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 26 stycznia Udostępnij Napisano 26 stycznia Audionostrum Venus Lorenzo At Rhapsody Flux Lab Acoustics Mentor 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 26 stycznia Udostępnij Napisano 26 stycznia Bella Sound Hanalei Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 27 stycznia Udostępnij Napisano 27 stycznia Audio Planet Alien Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 27 stycznia Udostępnij Napisano 27 stycznia (edytowany) Nie z tej Ziemi 👍 Edytowano 27 stycznia przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 27 stycznia Udostępnij Napisano 27 stycznia Estelon Extreme MKII Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 27 stycznia Udostępnij Napisano 27 stycznia (edytowany) Powiem wam ładne to wszystkie kozackie kolumny, ale kurde jakoś dla mnie prostota to jest klucz. Herbatniki, spendory no ewentualnie klasowe stare SF czy Chario to wszystko co według mnie buduje piękno kolumny. Nie lubię jakoś aż tak wymyślnych kształtów, choć wiele z nich ma coś w sobie, sądzę jednak że szybko by się znudziło patrzenie na nie, a piękna stolarka zawsze zachwyca. Edytowano 27 stycznia przez Wing0 3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 27 stycznia Udostępnij Napisano 27 stycznia Nie inaczej. Tutaj jednak jeszcze spora role odgrywa gust. Mnie te Electa czy Minima Amator sie podobaja, brzmia tez bardzo fajnie. Z Gryphonem slyszalem. Wiesz jak to jest, dla kogos innego ta prostota inaczej wyglada. Jednak drewno to drewno, nawet te udaeane ale porzadnie zrobione.😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia AKu Audio MaYa II J.Sikora Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia WELLFLOAT Babel BASE Dla osób które lubią ryzyko 😁 Najwyraźniej 4 punkty podparcia wyszły z mody. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia Orpheus Lab CDENHANCER Before you play your CD you place it label side up on the CD-e for about 20 seconds, then you just put it in your CD player. What we recommend as good practice is to put your CD on the CD-e every time you play it and lean back and enjoy when you re-discover your CD collection in a way you never heard it before. To get a good reference of the sound improvement that CD-e gives you! Is to play a little bit of a track of the CD you intend to listen to before using the CD-e. And then listen again after you used it! Usually it ends up being quite an aha experience. Co wy na to? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia 5 minut temu, Artur Brol napisał: Usually it ends up being quite an aha experience. Aha. 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia (edytowany) Ilez to jeszcze firm gdzies sie czai, o ktorych istnieniu nie wiem. ROWEN i kolumny tez maja Edytowano 28 stycznia przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia Nie wiem, czy jeszcze istnieje firma Ecouton, ale robili piękne kolumny. Na przykład takie LQL-200 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia Spore te skrzynki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia Eryk S Concept LUSSO Audio Engineers Damper Kinetic 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 29 stycznia Udostępnij Napisano 29 stycznia Bow Technologies Wizard 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 29 stycznia Udostępnij Napisano 29 stycznia Niiice . Cd odtwarzacz z ladowaniem od gory? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 29 stycznia Udostępnij Napisano 29 stycznia 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Niiice . Cd odtwarzacz z ladowaniem od gory? Tak jest.👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 29 stycznia Udostępnij Napisano 29 stycznia 17 godzin temu, Artur Brol napisał: Spore te skrzynki. Dlatego, że to jest obudowa z linią transmisyjną i wewnątrz czai się jeszcze jeden głośnik niskotonowy. 18 godzin temu, Artur Brol napisał: Ilez to jeszcze firm gdzies sie czai, o ktorych istnieniu nie wiem. I pytanie, kto i gdzie to wszystko kupuje - skoro jest to towar tak niszowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 29 stycznia Udostępnij Napisano 29 stycznia Jedna tajemnica wiecej 😁 Powaznie jednak mowiac, to masz racje, kto to kupuje? Chyba ze jak jedna pare sprzedaja to moga rok za nia zyc😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 29 stycznia Udostępnij Napisano 29 stycznia Rok to chyba na pełnym wypasie 😄 Sprawdziłem ceny kilku z Twoich propozycji, które wkleiłeś - oczy bolały od samej kwoty. Ciekaw jestem, ile mogą kosztować te cacka spod ręki Josepha Crowe'a - produkcja wyłącznie na zamówienie. Strzelam, że 300 tys. dolców za najuboższą wersję 😬 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 29 stycznia Udostępnij Napisano 29 stycznia Ja tylko ogladam 🙂 Nie odwazylem sie wiekszosci cen sprawdzic. Po co sie mam stresowac😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts