Webster.brd Napisano 6 czerwca Napisano 6 czerwca Takie piękności znalazłem. Opis jest razem ze zdjęciem. 1 Odpisz, cytując
gienas Napisano 11 czerwca Napisano 11 czerwca Kosmiczna technologia a napęd gumką recepturką 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 11 czerwca Napisano 11 czerwca Pewne wynalazki nie beda niczym zastapione. Bo działają 😏 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 11 czerwca Napisano 11 czerwca Nowość od Musical Fidelity. Cena £5k i napęd paskiem. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 14 czerwca Napisano 14 czerwca Cos bardzo prostego od Cambridge. Jak widac pasuje do innych ich produktów, o mniejszych gabarytach. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Niedziela o 08:47 Napisano Niedziela o 08:47 Buchardt E50. Nie wiem czy mi się podobają czy nie, takie jakieś inne są. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Niedziela o 09:08 Napisano Niedziela o 09:08 Takie inne troche, calkiem fajne. Szczegolnie ciekawe jest jak zamontowali tweeter. Odpisz, cytując
Nie wszystko wiedzący Napisano Niedziela o 09:12 Napisano Niedziela o 09:12 meyer sound 😍 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 50 minut temu, Nie wszystko wiedzący napisał: Moj brat zajmuje się nagłośnieniem estradowym, nie raz nie dwa mu pomagałem nosić/montować to ustrojstwo. Kolumny o dużych membranach z fantastyczną efektywnością przekraczającą 100dB, do tego wydajne wzmacniacze w klasie 'D'. Odpisz, cytując
Recommended Posts