Webster.brd Napisano 6 czerwca Napisano 6 czerwca Takie piękności znalazłem. Opis jest razem ze zdjęciem. 1 Odpisz, cytując
gienas Napisano 11 czerwca Napisano 11 czerwca Kosmiczna technologia a napęd gumką recepturką 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 11 czerwca Napisano 11 czerwca Pewne wynalazki nie beda niczym zastapione. Bo działają 😏 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 11 czerwca Napisano 11 czerwca Nowość od Musical Fidelity. Cena £5k i napęd paskiem. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 14 czerwca Napisano 14 czerwca Cos bardzo prostego od Cambridge. Jak widac pasuje do innych ich produktów, o mniejszych gabarytach. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 15 czerwca Napisano 15 czerwca Buchardt E50. Nie wiem czy mi się podobają czy nie, takie jakieś inne są. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 15 czerwca Napisano 15 czerwca Takie inne troche, calkiem fajne. Szczegolnie ciekawe jest jak zamontowali tweeter. Odpisz, cytując
Sipo Napisano 19 czerwca Napisano 19 czerwca 50 minut temu, Nie wszystko wiedzący napisał: Moj brat zajmuje się nagłośnieniem estradowym, nie raz nie dwa mu pomagałem nosić/montować to ustrojstwo. Kolumny o dużych membranach z fantastyczną efektywnością przekraczającą 100dB, do tego wydajne wzmacniacze w klasie 'D'. Odpisz, cytując
pm525 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Jest to North West Audio Show organizowana niedaleko Chester, UK-adres widoczny na katalogu-przez Kris Sawicki, byl tez Marcin (nie znam zadnego z nich) w hotelu z tego co wiem nalezacym do Polaka, ale czy to ten Kris jest wlascicielem, czy ktos inny to nie wiem.Dla mnie fajna sprawa i za rok na bank jade.Wrzuce tu jego facebook, mam nadzieje, ze nie ma nic przeciwko. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Fajna sprawa, ja się znów w tym roku do Eindhoven I Tilburga wybiorę. Może coś nowego będą mieli. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts