muzofan Napisano 12 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2021 Taka mała sugestia dla autora. Gdyby chciał mieć ATC ale jednak lepsze to może dobrą opcją jest ATC serii classic? Wiem że budżet zupełnie inny ale jednak brzmienie też oferują całkiem inne. Więcej jest namacalności dźwięku, scena jest głębsza i szersza, góra błyszczy, środek czaruje a dół wypełnia odpowiednio muzykę Można zakończyć poszukiwania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 12 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 czerwca 2021 Dziekuję za propozycję, z pewnością fantastyczne granie, jednak ta cena dla mnie nieosiągalna... A i jestem przekonany, że moje Cyrusy to nie jest najlepszy partner dla każdego! modelu ATC. Tak to już jest, niby kupujemy mały monitorek za ok. 5kzł więc wydaje się, że zagra z elektroniką za powiedzmy 7-8kzl a rzeczywistość okazuje się inna... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 12 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2021 Wiadomo że hobby jest mocno kosztowne Jedyne co mogę napisać, na bazie własnego doświadczenia, to niestety niezależnie od kosztu podpiętej elektroniki nie da się pewnych mankamentów kolumn przeskoczyć. Wiem bo sam próbowałem osiągnąć wyższy poziom brzmienia ATC SCM 40. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2021 Dnia 11.06.2021 o 07:52, kaczadupa napisał: To fakt. U mnie i dla mnie jednak za ciepło. Zabrakło troszkę świeżości na średni, troszkę więcej blasku, troszkę metaliczności na górze. Wczoraj późno w nocy podłączyłem ATC i jednak z Cyrusem lepiej się to dogaduje, oczywiście też nie jest idealnie. Ale czy kiedyś jest? Trzeba iść dalej bo życie ucieka, cdn. Mowiłem od początku. Jeśli ATC lubiłeś, nie że akceptowałeś, tylko lubiłeś to ELAC nie jest dla Ciebie. To bardziej spróbuj PMC Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 14 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 czerwca 2021 10 minut temu, S4Home napisał: To bardziej spróbuj PMC Podziękował za PMC, chociaż mają potencjał ale stosunek cena/brzmienie to dla mnie... Jeżeli już coś jeszcze sprawdzę to tylko AP Step plus ponieważ całkiem ciekawie z Cyrusem 8.2 zagrały AP C3 (te klamoty się zwyczajnie lubią). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts