AudioTube Napisano 20 listopada 2025 Napisano 20 listopada 2025 Szkocja mnie z gorzałą i dwoma klubami się kojarzy. Boruc a wcześniej Dziekan tam grali/zielone paski. Oni także z gorzałą dużo wspólnego mieli. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 20 listopada 2025 Napisano 20 listopada 2025 7 godzin temu, misiekx napisał: No już nie porównuj Szkocji do Curaqao. Zawodnicy grają w znanych europejskich drużynach. https://en.wikipedia.org/wiki/Curaçao_national_football_team#Current_squad https://en.wikipedia.org/wiki/Scotland_national_football_team#Current_squad Curaçao to, w zasadzie, holenderska drużyna 😉 7 godzin temu, AudioTube napisał: Szkocja mnie z gorzałą i dwoma klubami się kojarzy. Boruc a wcześniej Dziekan tam grali/zielone paski. Celtic. I jeszcze 'Magic' Żurawski. A drugi klub? Odpisz, cytując
misiekx Napisano 20 listopada 2025 Napisano 20 listopada 2025 54 minuty temu, pairtick napisał: A drugi klub? Jak znam życie to Glasgow Rangers. 😉 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Jak tam przed meczem? Nasi dadzą radę? 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Pukanie do bram raju. Otwiera św. Piotr. Przed nim piłkarz z orłem na koszulce. - Ktoś ty? - pyta św. Piotr. - Jestem piłkarzem polskiej reprezentacji! - To jak trafiłeś do bramy? 4 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 31 minut temu, kaczadupa napisał: Jak tam przed meczem? Nasi dadzą radę? Prowiant kupiony. Nie nastawiam się na piękne widowisko, liczę jednak, że emocji nie zabraknie. Jakieś skromne 1:0 strzelone pod koniec meczu lub dogrywka i karne 😀 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Ja to bym chciał, żeby po pierwszej połowie było 3:0. Lewy trzy razy, dziękuję i dobranoc. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Nawet jak przejdą te baraże to co zaprezentują ,pokażą na MŚ ? Pytanie retoryczne 😉 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Nie, żebym się cieszył z kondycji polskiej piłki w ostatnich 30 latach,zwyczajnie trudno zaprzeczać faktom 😁. 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Szwedzi prowadzą coroca-techno.mp4 2 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Zieliński......prawie mój sąsiad 😉 ,niedaleko mnie się wychował🥳 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Wymęczone i duuuużo szczęścia ale gramy dalej. 2 Odpisz, cytując
RoRo Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Gramy... przynajmniej do wtorku 31 marca. A wtedy albo kolejny potop-albo rewanź po kilku wiekach 😉 Pozdrawiam Odpisz, cytując
misiekx Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, RoRo napisał: rewanź po kilku wiekach Rewanż już był 4 lata temu, wygraliśmy baraże do MŚ właśnie ze Szwecją 😉 Odpisz, cytując
no_i_fajnie Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Nowy75 napisał: Nie, żebym się cieszył z kondycji polskiej piłki w ostatnich 30 latach,zwyczajnie trudno zaprzeczać faktom 😁. Ostatnie 10 lat, to same awanse na wieksze turnieje.. oby teraz bylo podobnie. 30 lat, to juz chyba za mocno wstecz Odpisz, cytując
Recommended Posts