Q21 Napisano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2021 Jesli masz do nas niedaleko to zapraszam na odsłuch. Podłączymy 2 zupełnie różne światy i sam ocenisz jaki charakter brzmienia bardziej do Ciebie przemawia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2021 Żeby być pewnym swojej decyzji, to zapraszamy Cię ze swoimi kolumnami (byłby najlepiej) do naszego salonu chociażby w Łodzi, żeby móc przekonać się na własne uszy co jest dla Ciebie najbardziej optymalne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ememel Napisano 17 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2021 Dnia 15.08.2021 o 13:10, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Witaj, Nie jest to jednoznaczna odpowiedź, gdyż każdy ma jakieś preferencje. Z mojego punktu widzenia, potrzebny byłby wzmacniacz nieco ocieplony i dobrze kontrolujący bas. Dlatego też z naszej oferty, proponuję Ci posłuchać Hegla H190 lub Peachtree Nova 300. Zapraszamy na prezentację obu urządzeń. Peachtree nie znam, ale Hegel nie jest raczej znany z tego, że ociepla. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2021 Moim zdaniem, ma naleciałości, które mogą przypominać ocieploną barwę tego urządzenia, ale wszystko to będzie zależało od konfiguracji z głośnikami. W przypadku Peachtree ocieplenie dźwięku może być nieco większe, ale cały charakter tych wzmacniaczy jest znacząco inny od Hegla. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2021 13 godzin temu, ememel napisał: Hegel nie jest raczej znany z tego, że ociepla. schładza zdecydowanie. Jesli ktoś mówi jest liniowy to już lekkie naciąganie ale jeszcze przejdzie w niektórych konfiguracjach. Ale ociepla?? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2021 Hegel jest zdecydowanie po jaśniejszej stronie, nie jest to analityczne brzmienie ale daleko mu do muzykalności. Także w 100% zgadzam się z kolegą ememel Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ememel Napisano 29 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2021 Na razie mogę powiedzieć, że Fezz Audio Lybra gra dobrze z moimi kolumnami, ale nie gra lepiej od mojego wzmacniacza, nie biorąc nawet pod uwagę różnicy w cenie. Mój wzmacniacz 7 tys., Fezz Lybra 15 tyś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2021 No to jak nie możesz brać pod uwagę ceny? To 100% więcej. A skoro nie gra lepiej....... Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ememel Napisano 4 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 września 2021 Dnia 17.08.2021 o 08:18, S4Home napisał: Wysyłki wchodzą w gre. Piotr A czy ma Pan lampowca Pier Audio? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 Dnia 4.09.2021 o 20:10, ememel napisał: A czy ma Pan lampowca Pier Audio? Mamy PIER audio w ofercie. Kilka modeli jest na półce. Którego szukasz? Mogę ściągnąć jeśli akurat go nie mam. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ememel Napisano 6 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 września 2021 1 godzinę temu, S4Home napisał: Mamy PIER audio w ofercie. Kilka modeli jest na półce. Którego szukasz? Mogę ściągnąć jeśli akurat go nie mam. Piotr Mam na oku 88SE lub 300SE Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Bulera Napisano 20 października 2023 Udostępnij Napisano 20 października 2023 I co na czym się skończyło? Z czy sparowałeś te Goldy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts