Rafał S Napisano 15 kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2024 6 minut temu, michaudio napisał: Korzystam z obu źródeł jednocześnie, lampa nie ma żadnej korekcji, że ja w moich warunkach ich nie rozróżniam. Jasne, dzięki. Ale, jeśli mogę, chciałbym ponowić pytanie: słuchasz korzystając z daka w danym urządzeniu, a nie ze wspólnego zewnętrznego, tak? Nawiasem mówiąc, mamy dziś w audio bałagan w terminologii. Kiedyś nazywano źródłami odtwarzacze CD, co oczywiście miało sens. Dziś niektórzy nazywają źródłami również zewnętrzne daki, co dla mnie jest absurdem. One przecież nie są źródłami sygnału (chyba, że doprecyzujemy, że chodzi o sygnał analogowy), tak samo, jak Warszawa nie jest źródłem Wisły. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 15 kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2024 Precyzując, zmodowane źródla są dla mnie tak dobre, że korzystam z nich wpiętych bezpośrednio do wzmacniacza. Daka po testach z nim i bez niego w torze używam teraz tylko z odtwarzaczem dvd. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts