Skocz do zawartości

Bluesound Node jako streamer, a czemu nie iPhone?

Recommended Posts

Napisano

Aplikacja jest ważna, zwłaszcza jej interfejs gdy jest zrozumiały, przejrzysty. Np. wcześniej używałem używałem Blusounda w Node, aplikacja z którą złapałem od razu wspólny język, obecnie mam Lumina i ich aplikacja za cholerę mi nie leży.

Napisano
1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał:

Ja czekam. :)

Bo interfejs dla mnie lepszy.

Jak słucham składank w drodzę teraz głównie na słiuchawkach to jednak 100% Spotify.

Jak system domowy i cała płyta to Tidal.

a jak płyta składanka to Qobuz ? 🤭

Napisano
1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał:

Z Qobuz juz nie korzystam. Tylko Spotify i tidal za dużo tych subskrypcji jest.

😊

przy okazni, wiadomo już jakie wydarzenie na rynku serwisów streaming'owych orzyczyniło się do strategii Tidal ?

Napisano

Znika usługa darmowa, uproszczenie subskrypcji bo będzie tylko jedna, przyciągniecie nowych użytkowników zwłaszcza tych co korzystali do tej pory z darmowej wersji. Dla wszystkich jednakowy dostęp do usług. Po prostu, walka o klienta, a jak długo to się utrzyma to zobaczymy. 

Napisano
22 godziny temu, shureido napisał:

😊

przy okazni, wiadomo już jakie wydarzenie na rynku serwisów streaming'owych orzyczyniło się do strategii Tidal ?

Pewnie uproszczenie. Ludzie nie lubią mieć wyboru bo się gubia.

22 godziny temu, Chmarski napisał:

Może w końcu Spotify bezstratny wchodzi (😱), albo chcą przejąć ich klientów lepszą jakością plików za zbliżoną cenę.

Obeicują już lata. Ale było by dobrze.

• 1 year later...
Napisano
Dnia 6.09.2021 o 18:32, Amarok napisał:

10 lat temu zostałem namówiony przez fanatyka Apple, kupiłem tablet. To były najgorzej wydane przeze mnie pieniądze, i to  nie małe. 

Ojej A co z tym iPadem było nie tak?