Amarok Napisano 10 marca Udostępnij Napisano 10 marca Aplikacja jest ważna, zwłaszcza jej interfejs gdy jest zrozumiały, przejrzysty. Np. wcześniej używałem używałem Blusounda w Node, aplikacja z którą złapałem od razu wspólny język, obecnie mam Lumina i ich aplikacja za cholerę mi nie leży. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 10 marca Udostępnij Napisano 10 marca 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Ja czekam. Bo interfejs dla mnie lepszy. Jak słucham składank w drodzę teraz głównie na słiuchawkach to jednak 100% Spotify. Jak system domowy i cała płyta to Tidal. a jak płyta składanka to Qobuz ? 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 marca Udostępnij Napisano 14 marca Dnia 10.03.2024 o 09:40, shureido napisał: a jak płyta składanka to Qobuz ? 🤭 Z Qobuz juz nie korzystam. Tylko Spotify i tidal za dużo tych subskrypcji jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 14 marca Udostępnij Napisano 14 marca 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Z Qobuz juz nie korzystam. Tylko Spotify i tidal za dużo tych subskrypcji jest. 😊 przy okazni, wiadomo już jakie wydarzenie na rynku serwisów streaming'owych orzyczyniło się do strategii Tidal ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 14 marca Udostępnij Napisano 14 marca Może w końcu Spotify bezstratny wchodzi (😱), albo chcą przejąć ich klientów lepszą jakością plików za zbliżoną cenę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 14 marca Udostępnij Napisano 14 marca Znika usługa darmowa, uproszczenie subskrypcji bo będzie tylko jedna, przyciągniecie nowych użytkowników zwłaszcza tych co korzystali do tej pory z darmowej wersji. Dla wszystkich jednakowy dostęp do usług. Po prostu, walka o klienta, a jak długo to się utrzyma to zobaczymy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca 22 godziny temu, shureido napisał: 😊 przy okazni, wiadomo już jakie wydarzenie na rynku serwisów streaming'owych orzyczyniło się do strategii Tidal ? Pewnie uproszczenie. Ludzie nie lubią mieć wyboru bo się gubia. 22 godziny temu, Chmarski napisał: Może w końcu Spotify bezstratny wchodzi (😱), albo chcą przejąć ich klientów lepszą jakością plików za zbliżoną cenę. Obeicują już lata. Ale było by dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts