Tomasz Kluczynski Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, Rega napisał: A ja wolałem go w 1974. Był zupełnie niezły. No tak na tych mistrzostwach to był nawet "rewelka", bo z olimpiady w Monachium to go nie pamiętam. Chyba do składu wskoczył dopiero w eliminacjach mistrzostw świata. W Stali Mielec wtedy grał, niezłą pakę wtedy mieli: Lato, Kasperczak, Domarski, Karaś i Kukla na bramce. Włosów wtedy trochę jeszcze miał. Edytowano 23 godziny temu przez Tomasz Kluczynski Odpisz, cytując
Rega Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu (edytowany) No, tak , bo nasza obecna kadra narodowa nadaje się do tematu HUMOR jak ulał😋 Edytowano 23 godziny temu przez Rega 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu AQNNKSkAx-P4c4pULOu_K3fdAen92L1JeDiS6g2xyzrSnJ9TPGQnVLCQKROF7IwPCjqrxkpPZk3JA-QbFMvH4FugBbRG4KfDzN4sn6jXvoTqpg.mp4 1 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 36 minut temu Napisano 36 minut temu Father Teddy is the Real Deerhunter... No doubt. 😁😁😁 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts