marcinmarcin Napisano Poniedziałek o 20:03 Napisano Poniedziałek o 20:03 (edytowany) Wychodzi ze niezłe te twoje Gagatki 😀 a to Ziobro miał byc grillowany Edytowano Poniedziałek o 20:03 przez marcinmarcin Odpisz, cytując
pairtick Napisano Poniedziałek o 20:54 Napisano Poniedziałek o 20:54 49 minut temu, marcinmarcin napisał: Wychodzi ze niezłe te twoje Gagatki 😀 a to Ziobro miał byc grillowany https://www.newsweek.pl/polska/polityka/ziobro-przed-komisja-ds-pegasusa-tym-razem-sie-udalo/g3wpswq Polemizowałbym. Swoją drogą, czerwony jak Psikuta 😉 Odpisz, cytując
Redakcja AUDIO Napisano Wtorek o 06:57 Napisano Wtorek o 06:57 Panowie, i to jest ostatni polityczny wątek w tym temacie, rozumiem. Zapobiegawczo proszę o nierozkręcanie debaty Pozdrawiam, Ola 4 Odpisz, cytując
gienas Napisano Wtorek o 16:41 Napisano Wtorek o 16:41 Profesor na wykładzie z filologi: - W Języku polskim występuje : potwierdzenie, zaprzeczenie, podwójne zaprzeczenie jako potwierdzenie oraz podwójne zaprzeczanie jako zaprzeczenie. Natomiast nie wystepuje podwójne potwierdzenie jako zaprzeczenie.... Na to jeden ze studentów: - Dobra, dobra... 6 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano wczoraj o 13:26 Napisano wczoraj o 13:26 Aktorowi Romanowi Kłosowskiemu zaproponowano rolę w "Smurfach". - Nie zagram w tej bajce - powiedział. - Dlaczego, Roman? - pytali znajomi. - Bo jestem już stary. - A, co to ma do rzeczy? - Ma, i to wiele. Nie wiadomo, ile mi jeszcze pisane i co jeszcze ewentualnie zagram. Ćwiklińska będzie zawsze kojarzona z ostatnią wielką rolą w "Drzewa umierają stojąc". Łomnicki opuścił nas jako "Król Lear". A ja co? Miałbym odejść jako Ciamajda? 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 14:25 Napisano wczoraj o 14:25 🤣 hey, trzeba o siebie dbać 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 18 godzin temu, pairtick napisał: Jest bezlitosny. I tak trzymac.😁 55 minut temu, pairtick napisał: To bylo dawno, dawno temu. Fajnie sie to ogladalo 😊 Odpisz, cytując
Recommended Posts