pairtick Napisano Sobota o 17:35 Udostępnij Napisano Sobota o 17:35 1737792540_OEDz3G.mp4 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Niedziela o 10:04 Udostępnij Napisano Niedziela o 10:04 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Niedziela o 13:13 Udostępnij Napisano Niedziela o 13:13 (edytowany) Uwaga, trochę niesmaczne, trzeba dystansu. 🤦 Edytowano Niedziela o 13:22 przez DiBatonio 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano Niedziela o 13:58 Udostępnij Napisano Niedziela o 13:58 To nie jest śmieszne!!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Niedziela o 14:31 Udostępnij Napisano Niedziela o 14:31 Dlaczego tak powaznie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Niedziela o 14:42 Udostępnij Napisano Niedziela o 14:42 43 minuty temu, RLC2 napisał: To nie jest śmieszne!!!!! No nie jest niestety. Od groma tego w necie, a to przysłał mi ktoś, nie pytaj nawet. Na szczęście są też takie … 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Niedziela o 15:02 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:02 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Niedziela o 18:52 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:52 5 godzin temu, DiBatonio napisał: Uwaga, trochę niesmaczne, trzeba dystansu. 🤦 A możesz sprecyzować dla potomnych , kto mam mieć ten dystans (bardziej) ? Ty który nie ma pojeciq o Downie i to wrzuciłeś, czy tacy jak ja którzy mają to 24h m Akurat ja się pogodziłem i nie mam z tym problemu ale są inni . Chciałem zobaczyć, czy jednak aspirujesz do forumowego buraka czy nie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Niedziela o 19:07 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:07 (edytowany) 32 minuty temu, Dedal napisał: A możesz sprecyzować dla potomnych , kto mam mieć ten dystans (bardziej) ? Ty który nie ma pojeciq o Downie i to wrzuciłeś, czy tacy jak ja którzy mają to 24h m Akurat ja się pogodziłem i nie mam z tym problemu ale są inni . Chciałem zobaczyć, czy jednak aspirujesz do forumowego buraka czy nie. Wszyscy mają mieć dystans myślę, a Ty najbardziej. Pisałem, że podesłał mi to pierd....y kumpel. Nie było moim zamiarem wywołanie twojej negatywnej reakcji. Zatem pohamuj, bo kolejny wrzut był zupełnie odmienny, pod oboma zareagowałeś serduszkiem. A teraz coś Ci się wyklulo w głowie, czy już procenty zadziałały? Mam też swoje zdanie na ten temat, ono nie musi się podobać każdemu, ale niestety jest jeszcze jedna prawda z tym związana. Nie liczę na zdrową dyskusję w tym temacie z tobą, bo będą tobą szargać emocje, zatem odpuszczam. Dobrze wiesz, że zawsze Ciebie podziwiałem za to co robisz, a teraz chcesz usilnie ze mnie zrobić buraka forumowego. Przypomnę tylko co jeszcze napisałem i co wrzuciłem dla równowagi. 4 godziny temu, DiBatonio napisał: No nie jest niestety. Od groma tego w necie, a to przysłał mi ktoś, nie pytaj nawet. Na szczęście są też takie … Edytowano Niedziela o 19:24 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Niedziela o 19:42 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:42 Panowie, nie ma sie o co szarpac. Jestem pewien ze nikt tutaj nic zlego na mysli nie mial. A co jest smieszne czy zabawne, to raczej co z gry slow wynika, na tym obrazku, a nie sam fakt ze to chodzi o osoby borykajace sie z ta choroba. Nie moge uwierzyc ze na tym forum, ktos by sie nasmiewal z obojetnie jakiej choroby. I nie sadze by to sie dzialo teraz. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Niedziela o 19:48 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:48 @Artur Brol a jakim cudem Ty widzisz moje wpisy? 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Niedziela o 19:57 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:57 A co mialem nie widziec?🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Niedziela o 20:02 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:02 3 minuty temu, Artur Brol napisał: A co mialem nie widziec?🤔 Tego co piszę, teraz gadamy, bo Ciebie odblokowałem. Zatem te ignory na forum nie działają w obie strony 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Niedziela o 20:03 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:03 (edytowany) 1 godzinę temu, Dedal napisał: Ty który nie ma pojeciq o Downie i to wrzuciłeś, czy tacy jak ja którzy mają to 24h m Akurat ja się pogodziłem i nie mam z tym problemu ale są inni . Chciałem zobaczyć, czy jednak aspirujesz do forumowego buraka czy nie. Nie wiem jak w Twoim przypadku, ale mnie rozwalają kobiety, które nie poddały się badaniom prenatalnym, a później robią z siebie Matkę Polkę. Jeśli badanie przesiewowe wykaże, iż prawdopodobieństwo urodzenia dziecka z zespołem Downa, Edwardsa lub Pataua jest mniejsze niż 1 na 150, jest to wynik niskiego ryzyka. Taki wynik uzyskuje się w ponad 95 na 100 (95%) przypadków. Wynik niskiego ryzyka nie oznacza, że ryzyko urodzenia dziecka z zespołem Downa, Edwarsa lub Pataua w ogóle nie istnieje. Jeśli badanie przesiewowe wykaże, iż prawdopodobieństwo urodzenia dziecka z zespołem Downa, Edwardsa lub Pataua jest większe niż 1 na 150, czyli od 1 na 2 do 1 na 150, jest to wynik wysokiego ryzyka. Taki wynik uzyskuje się w mniej niż 1 na 20 (5%) przypadków. Wynik wysokiego ryzyka nie oznacza, że dziecko z pewnością ma zespół Downa, Edwardsa lub Pataua. https://www.gov.uk/government/publications/screening-tests-for-you-and-your-baby/5214651#informacje-dotyczce-tych-schorze https://www.gov.uk/government/publications/downs-syndrome-edwards-syndrome-and-pataus-syndrome-options-after-a-higher-chance-screening-result/555c1aee-ecca-462b-abff-37b3b2b16b23#informacje-na-temat-schorze-ktrych-dotycz-testy Mimo że to nie bardzo w temacie wątku, to może linki się komuś przydadzą. Edytowano Niedziela o 20:07 przez pairtick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Niedziela o 20:08 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:08 (edytowany) 6 minut temu, DiBatonio napisał: Tego co piszę, teraz gadamy, bo Ciebie odblokowałem. Zatem te ignory na forum nie działają w obie strony 🤭 Hm, ja Twoje wpisy caly czas widze, ikonke tez widze zmieniles. Fajna. Edytowano Niedziela o 20:08 przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Niedziela o 20:08 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:08 (edytowany) 12 minut temu, pairtick napisał: Nie wiem jak w Twoim przypadku, ale mnie rozwalają kobiety, którzy nie poddały się badaniom prenatalnym, a później robią z siebie Matkę Polkę. Nie tykaj tematu proszę Cię, bo to do niczego dobrego w tym wypadku nie doprowadzi. Każdy ma swoją historię, chociaż prawdą jest, a dobra odpuszczam .... Żałuję, że wrzuciłem tego mema, chociaż memów uderzających w różne grupy społeczne i chorych w necie jest od groma. Pzdr. Edytowano Niedziela o 20:16 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Niedziela o 20:11 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:11 Nie żałuj, to może się komuś przydać. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Niedziela o 20:11 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:11 (edytowany) 4 minuty temu, Artur Brol napisał: Hm, ja Twoje wpisy caly czas widze, ikonke tez widze zmieniles. Fajna. To niestety ignory nie działają w obie strony, ja tylko widziałem na głównej stronie, że coś piszesz, ale jak wchodziłem w wątek, to Twoich wpisów nie widziałem. Chyba, że się wylogowałem,mto wtedy jako niezalogowany mogłem czytać, co piszesz. A zwróciło moją uwagę to, że czasem odnosisz się do tego co napisałem. A w kij z takimi ignorami 😁 Pzdr. Przed chwilą, pairtick napisał: Nie żałuj, to może się komuś przydać. Może nie zauważyłeś reakcji, zatem Cofnij się z wpisami 😉 Już niemal zrobiono ze mnie buraka forumowego oficjalnie, bo to, że sobie ktoś tak myśli to nie wątpię. Ale to nie jest mój problem 🤭 Edytowano Niedziela o 20:14 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Niedziela o 20:17 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:17 Z tego co pamietam, to jest jedyny moj wpis odnoszacy sie do tego co wpisales. Zreszta ja ostatnio nie za wiele pisze. Na tym forum. Na innym jestem obecny, i musze przyznac ze koledzy tam sa niesamowicie plodni. 😁 Budze sie rano i mam ponad 100 wpisow. No ale to jest miedzynarodowe forum, a to tutaj jest regionalne, ze tak sie wyraze. Pozdrawiam. Przy okazji, Panowie i Panie. Czy znacie kogos kto chce rozpoczac przygode z IEM, i nie moze sie zdecydowac? Moge pomoc, na poczatku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano Niedziela o 20:17 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:17 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Niedziela o 20:18 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:18 4 minuty temu, pairtick napisał: Nie żałuj, to może się komuś przydać. Znam co najmniej 4 kobiety które dowiedziały się dopiero po porodzie, a badania były książkowe. Wiec Kolego nie brnij dalej jak guzik masz o tym pojecia . Widziałeś żebym lamentował. Bez odbioru. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Niedziela o 20:20 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:20 2 minuty temu, audiowit napisał: Witek, to drugie zdjecielepiej usuń, bo jeszcze ktoś wpadnie na taki pomysł i uzna je za jakąś poradę. 🤭🤭🤭 4 minuty temu, Artur Brol napisał: Na innym jestem obecny, i musze przyznac ze koledzy tam sa niesamowicie plodni. 😁 Hahahaha, dobre. A zdradzisz co to za forum? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Niedziela o 20:21 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:21 Head-fi. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano Niedziela o 20:22 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:22 Zaraz wrzucę Wam cos z "zycia". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Niedziela o 20:27 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:27 6 minut temu, Dedal napisał: Wiec Kolego nie brnij dalej jak guzik masz o tym pojecia . Kolego, o czym ja mam pojęcie, to Ty nie masz pojęcia 😉 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts