Asia Napisano 27 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 listopada 2021 (edytowany) Były dodane, przezroczyste z kolorowym paskiem, chyba, tak jak napisałeś, cztery różne rozmiary. Edytowano 27 listopada 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 27 listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 listopada 2021 Tych starych słuchawek nie trzeba wyrzucać. Można poprzestać na usunięciu tępym nożem tego co obłazi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Pawlik Napisano 28 listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 listopada 2021 Dnia 26.11.2021 o 11:55, Asia napisał: W poniedziałek dotarły Meizu. Wyglądają super, fajne etui podróżne. Jeszcze nie wypróbowane bo to jednak prezent od Świętego Mikołaja. Nie pisałem nic wcześniej ale czytałem wątek i zachęcony również zamówiłem Meizu HD60 wersję orange (dla córki oczywiście). Paczka przyszła, żadnej dopłaty celnej nie musiałem jak dotąd robić. Potwierdzam że są fajne i nawet chwilę posłuchałem. W pierwszej chwili (wiadomo nie wygrzane jeszcze) miałem skojarzenie z ATH 30bt chociaż Meizu ma chyba lepszy tzw. 'punch'. Ogólnie bardzo przyjemnie i chyba się skuszę na kolejny egzemplarz bo w domu nagle strasznie wzrosło zapotrzebowanie na słuchawki. Mam tylko pytanie czy ktoś wie jak zmienić na angielski lub wyłączyć komunikaty. W tej chwili są po chińsku. Instrukcja niestety nic nie mówi na ten temat. Jeszcze jedno - nie sprawdzałem mikrofonów. Czy dobrze spełniają zadanie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 28 listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 listopada 2021 Jeśli chodzi o dźwięk to jest to raczej szkoła słuchawek Creative Aurvana wokółusznych. Podobny rodzaj materiału membrany. Do tego ten sam konstruktor z tego co wiem z Fostexa. Wydają się w tej kwestii kolejną ewolucją. Ich poprzedniki przewodowe nauszne HD50 zbierały bardzo dobre opinie przy cenie na poziomie 400zł i nieco bardziej luksusowym wykonaniu. A bas po wygrzaniu przetworników potrafi zabić dynamiką. Czasem aż za bardzo. Da się to jednak opanować lekko odchylając obudowy przetworników. Mają bardzo rozrywkowe brzmienie, dobrze sprawdzające się poza domem. Obawiam się ze chińskie komunikaty trzeba po prostu traktować jak sygnały dźwiękowe. Do rozmów telefonicznych ich nie używałem. Jednak umieszczenie mikrofonu w słuchawce zwykle sprawia że dźwięki są zbierane mocno z otoczenia. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts