Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Te Meanwell, szczególnie z serii medycznych są spoko. Widziałem gdzieś jakieś wykresy i zbliżył się do tych audiofilskich w cenie dużo niższej. Wyłącznik zamontujesz sobie na kablu w miejscu najbardziej pasującym i gotowe.

Napisano

@Seb dzięki za podlinkowanie go - czy gdzieś czytałeś czy on nie piszczy ? Wiem że to moze paranoja ale ja na to jestem uczulony. Na tyle uczulony że np. chodzenie do górnego prawego skrzydła w wilanowie jest dla mnie problemem

Napisano

Nie wiem, o co chodzi z tym Wilanowem.

Miałem jeden 5v z Maliną, a drugi 12v z dacem. Nigdy nic nie piszczało, a mam problem z buczącymi trafami w sprzęcie. Dodatkowo dac grał subiektywnie odrobinę lepiej z Meanwelem w porównaniu z  zasilaczem no name. Poszukaj sobie w necie, mają dużo zasilaczy w różnych obudowach, mocach i napięciach

Napisano
Przed chwilą, Seb napisał:

Nie wiem, o co chodzi z tym Wilanowem.

nic , takie moje doświadczenie z oświetleniem wystaw

1 minutę temu, Seb napisał:

Nigdy nic nie piszczało

to masz farta, dla mnie duża część zasilaczy jest słyszalna

Napisano
7 godzin temu, MariuszZ napisał:

Chyba nie. Pamiętam, że @tomek4446 przy okazji dyskusji zasilania do Maliny linkował zasilacz smps z wyłącznikiem. 

Korzystam z rodzimego Tomanka praktycznie do wszystkich urządzeń cyfrowych jakie posiadam. Oczywiście jak chodzi o wyłącznik do Maliny to cenowo nie do pobicia jest 

https://botland.com.pl/przewody-microusb-20/12669-przewod-microusb-b-a-z-wlacznikiem-08m-5904422319854.html

:)