LML Napisano 14 lutego 2022 Udostępnij Napisano 14 lutego 2022 ześć wszystkim Jakiś czas temu zastanawiałem się na czym muzyki słuchają ci którzy tworzą muzykę i są z tego znani. Ciekaw jestem jakiego sprzętu używają Ci których słyszymy w radiu, ale również Ci którzy są wybitnymi muzykami ale nie celebrytami i nawet o ich istnieniu nie wiemy. Natknąłem się na taki fajny artykuł: https://downhomedigital.net/blog/how-stars-listen-to-music/ Jeśli macie jakieś fajne niuanse informacyjne (np, że Hans Zimmer słucha muzyki na głośnikach JBL bluetooth to jego jedyny zestaw;) to proszę dzielcie się tutaj takimi informacjami;) Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melepeta Napisano 10 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2022 Tomasz Zeliszewski - perkusista Budki Suflera Artykuł sprzed lat Zdrowa pasja.pdf Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 10 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2022 Elijah Wood słucha Klipsch? Teraz już wiem, czemu Frodo był najmniej lubianą przeze mnie postacią z trylogii. Ian McKellen na pewno słucha jakichś świetnych, wiernych monitorów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 10 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2022 37 minut temu, Dzik napisał: Elijah Wood słucha Klipsch? Teraz już wiem, czemu Frodo był najmniej lubianą przeze mnie postacią z trylogii. Ian McKellen na pewno słucha jakichś świetnych, wiernych monitorów. Może te monitory Lady Gagi takie są? Chyba po raz pierwszy spotykam się z nazwą Barefoot. Ich topowe kolumny są bardzo interesujące, no, przynajmniej na papierze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 10 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2022 Nergal miał/ma zestaw Bowers + Rotel. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LML Napisano 13 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2022 Kiedyś widziałem archiwalne zdjęcia z pokoju Michaela Jacksona po jego tragicznej śmierci. Przy łóżku miał sporo płyt i głośniki BOSE. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2022 John Petrucci ( Dream Theater ) i jego niesamowite Legacy Audio Focus SE ...🤩🤘💪 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2022 (edytowany) Danny Carey z TOOL i jego EggelstonWorks Ivy Signature. Wzmocnienie od VTL wraz ze skromnym, 850W monoblokiem na podłodze. Jeśli dobrze szukam to cena tych kolumn to jedyne 178000 Euro. Edytowano 13 kwietnia 2022 przez lpomis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2022 (edytowany) 1 godzinę temu, lpomis napisał: jedyne 178000 Euro. Drobniaki 😆 2 godziny temu, Aprox napisał: Legacy Audio Focus SE Słuchałeś? Aeris wpadły mi w oko. Edytowano 13 kwietnia 2022 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2022 59 minut temu, misiek x napisał: Bas sie nie wzbudza ? Może to tak celowo. Danny lubi bas A na serio - też mnie zabolało to ustawienie. Trzeba takich gwiazdorów na forum ściągnąć to zaraz dostaną wiązankę i szybciutko ich naprostujemy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2022 46 minut temu, Adi777 napisał: Drobniaki 😆 Słuchałeś? Aeris wpadły mi w oko. Niestety nie miałem przyjemności ...ale wyglądają nieziemsko 🤩 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2022 1 godzinę temu, Aprox napisał: Niestety nie miałem przyjemności ...ale wyglądają nieziemsko 🤩 Mi się podobają Valor System. Ciekawe, jak grają. Specyfikacja techniczna kopie w tyłek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LML Napisano 14 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2022 Moją uwagę np przykuł Threshold audio, którego posiadał Steve Jobs. Nie słyszałem nigdy o tej firmie> I zastanawiające jest to w jaki sposób on słuchał muzyki... No bo jeśli faktycznie siedział sam na gołej podłodze w pustym pokoju to akustycznie to nie mogło być rewelacyjne... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melo-man Napisano 15 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2022 Ja bym tam muzyków nie traktował jako znawców od sprzętu audio. Wielu z nich cierpi na problemy ze słuchem spowodowane częstym przebywaniu w hałasie (np. koncerty). 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts