dali pberon 5 Napisano 3 marca 2022 Udostępnij Napisano 3 marca 2022 😀AUDIO PCHYSIC 5, Focal Aria 906 ,BOWERS & WILKINS 706 S2 ??a może cos innego w podobnej cenie do Cambridge CXA 81 pokój ok 25 m będe wdzięczny😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 marca 2022 Udostępnij Napisano 4 marca 2022 To są propozycję które dostałeś od nas w innym wątku. Założyłeś nowy temat. A co między czasie odsłuchałeś? Chce dla Ciebie dobrze. Zakładając taki watek dołożysz kolejne propozycję. Każdy będzie wstawał swoje. A wybór jest Twój. Możesz iśc na odsłuch i powiedzieć co Ci się podobało a co nie i dlaczego. I Tobie i nam będzie łatwiej. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 marca 2022 Udostępnij Napisano 4 marca 2022 Cześć, Opcji jest bardzo dużo w tym przedziale cenowym i moglibyśmy wymienić tak na prawdę wszystkie kolumny do 7k zł. Napisz coś więcej odnośnie brzemienia jakiego oczekujesz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 marca 2022 Udostępnij Napisano 6 marca 2022 Dnia 3.03.2022 o 19:32, dali pberon 5 napisał: 😀AUDIO PCHYSIC 5, Focal Aria 906 ,BOWERS & WILKINS 706 S2 ??a może cos innego w podobnej cenie do Cambridge CXA 81 pokój ok 25 m będe wdzięczny😀 A to już nie Dynaudio Emit M20, które są najlepszymi kolumnami świata 🤪? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 6 marca 2022 Udostępnij Napisano 6 marca 2022 Za duży zapas mocy 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dali pberon 5 Napisano 6 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 marca 2022 (edytowany) 3 godziny temu, seba3002 napisał: A to już nie Dynaudio Emit M20, które są najlepszymi kolumnami świata 🤪? czy ja napisałem że są najlepsze =żenada!! Edytowano 6 marca 2022 przez dali pberon 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 marca 2022 Udostępnij Napisano 6 marca 2022 2 minuty temu, dali pberon 5 napisał: czy ja napisalem że są najlepsze W wolnej chwili postaram się znaleźć ten wpis 🤪. 4 minuty temu, dali pberon 5 napisał: ty człowieku jakiś dziwny jesteś wszędzie się udzielasz a wiedza kuleje chyba Nie chce mi się nawet tego komentować. Ale patrząc na poziom Twoich wypowiedzi, można wyciągnąć wnioski, że mam do czynienia z internetowym bohaterem, który w prawdziwym świecie nie bardzo ma czym zabłysnąć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dali pberon 5 Napisano 6 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 marca 2022 ja zadaje normalne pytanie i nie do ciebie = -to po pierwsze ,odezwał sie koleś który sie udziela w co 2 poście,chłopie ,,dej se spokój,,bo osiągnąłeś już mega poziom żenady takimi postami do ludzi,panu już dziękujemy !! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 6 marca 2022 Udostępnij Napisano 6 marca 2022 Miałeś zastrzeżenia do wysokich tonów , ale można to zniwelować podobno wzmocnieniem.napewno nie 60W 😏 . Ale i tak są najlepszymi jakie miałeś . Tu raczej nikt nie ma zastrzeżeń że szukasz czegoś innego ale trzeba uważać co się pisze bo internet raczej nie zapomina .Pzdr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 marca 2022 Udostępnij Napisano 6 marca 2022 1 godzinę temu, dali pberon 5 napisał: ,,dej se spokój,,bo osiągnąłeś już mega poziom żenady Dziękuję Ci, że uświadomiłeś mi te jakże ważne rzeczy. W tej chwili piszę do moderatorów i usuwam się w cień. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dali pberon 5 Napisano 6 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 marca 2022 dawno nie widziałem takiego prymitywa na forum ile ty chłopie masz lat??dno baw sie dobrze:)!! sam zaczynasz na prawdę że tacy ludzie są na forach masakra 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kn1234 Napisano 6 marca 2022 Udostępnij Napisano 6 marca 2022 Wróćmy do tematu😀 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 marca 2022 Udostępnij Napisano 6 marca 2022 A tutaj gwoli przypomnienia, zachwyty kolegi Pberona (może powinno być P Baron🙄) nad emitami m20. Proszę zwrócić uwagę na końcowe akapity, w których kolega podkreśla, że gdyby nie wysokie tony, byłyby to jedne z lepszych kolumn w historii 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 6 marca 2022 Udostępnij Napisano 6 marca 2022 Dnia 3.03.2022 o 19:32, dali pberon 5 napisał: 😀AUDIO PCHYSIC 5, Focal Aria 906 ,BOWERS & WILKINS 706 S2 ??a może cos innego w podobnej cenie do Cambridge CXA 81 pokój ok 25 m będe wdzięczny😀 Jak masz blisko to umów się z @seba3002, u niego odsłuchasz bardzo fajne monitory ATC SCM7. Zapewne do 25m2 byłby za małe ale do 7k można już kupić większą wersję SCM11. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dali pberon 5 Napisano 6 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 marca 2022 słuchałem je ostatnio na prawdę spoko ale tu trzeba wzmaka z naprawde dużą mocą one mają chyba impedancję z tego co pamiętam 84db 23 minuty temu, seba3002 napisał: A tutaj gwoli przypomnienia, zachwyty kolegi Pberona (może powinno być P Baron🙄) nad emitami m20. Proszę zwrócić uwagę na końcowe akapity, w których kolega podkreśla, że gdyby nie wysokie tony, byłyby to jedne z lepszych kolumn w historii 🙂. i dalej tak uważam jeśli by miały więcej góry oczywiście żeby tak było,poza tym poczytam fachową prasę koniec tematu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 6 marca 2022 Udostępnij Napisano 6 marca 2022 Jeśli lubisz słuchać głośno może lepszym wyborem byłby kolumny podłogowe, które mają zazwyczaj wyższą skuteczność ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 marca 2022 Udostępnij Napisano 6 marca 2022 1 minutę temu, soberowy napisał: Jeśli lubisz słuchać głośno może lepszym wyborem byłby kolumny podłogowe, które mają zazwyczaj wyższą skuteczność ? Kolego poszedł czytać fachową prasę. Nie chce forumowych rad 😝. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 6 marca 2022 Udostępnij Napisano 6 marca 2022 Z tego co widzę przegląda dział z testami Krafta 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dali pberon 5 Napisano 6 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 marca 2022 2 minuty temu, soberowy napisał: Z tego co widzę przegląda dział z testami Krafta 🙂 30 minut temu, seba3002 napisał: A tutaj gwoli przypomnienia, zachwyty kolegi Pberona (może powinno być P Baron🙄) nad emitami m20. Proszę zwrócić uwagę na końcowe akapity, w których kolega podkreśla, że gdyby nie wysokie tony, byłyby to jedne z lepszych kolumn w historii 🙂. i dalej tak uważam jeśli by miały więcej góry oczywiście żeby tak było,poza tym poczytam fachową prasę koniec tematu czerpę z wielu źródel,dobra to nie ma sensu mam nadzieję że odezwie się ktoś na poziomie ,bo skoro pisze że chce zmienić kolumny to znaczy że nie do końca mi pasują Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 6 marca 2022 Udostępnij Napisano 6 marca 2022 Z tych 3 co wymieniłeś to AP, jeśli CA nadal robi jasno brzmiące wzmacniacze to z Focalami i Bowersami będziesz miał ostry dźwięk. Ale Bowersów warto posłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 6 marca 2022 Udostępnij Napisano 6 marca 2022 48 minut temu, dali pberon 5 napisał: one mają chyba impedancję z tego co pamiętam 84db Możesz wyjaśnić co masz na myśli? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 marca 2022 Udostępnij Napisano 6 marca 2022 25 minut temu, lysyrafal napisał: Możesz wyjaśnić co masz na myśli? Rafał, przecież jak wół jest napisane "IMPEDANCJA 84 DB" 😝. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 6 marca 2022 Udostępnij Napisano 6 marca 2022 O jak ja lubię takie wątki gdzie tyle merytorycznych rzeczy można się dowiedzieć, wyciągnąć wnioski, rozwinąć się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dali pberon 5 Napisano 6 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 marca 2022 2 godziny temu, lysyrafal napisał: Możesz wyjaśnić co masz na myśli? że ciężko je dobrze napędzić budżetowym wzmacniaczem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 marca 2022 Udostępnij Napisano 6 marca 2022 1 minutę temu, dali pberon 5 napisał: że ciężko je dobrze napędzić budżetowym wzmacniaczem A jakimi wzmacniaczami próbowałeś napędzać te monitory? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts