Kiosho Napisano 25 kwietnia 2022 Napisano 25 kwietnia 2022 Jest problem, jak zabezpieczyć sprzęt amplituner i głośniki przed kotami? koty to sfinksy lubią ciepło , mają też taka właściwość że łuszczy im się skóra, tworząc pyl. Siedaja na ciepłym amplitunerze a biały proszek sypie się do środka gdyż ampli od góry jest cały perforowany. Druga sprawa to już mam pozaciągane maskownice. Macie jakieś pomysły. Odpisz, cytując
Wito76 Napisano 1 maja 2022 Napisano 1 maja 2022 U mnie żaden problem, czasem trochę sierści na cokołach kolumn. Na szczęście nigdy nie próbował ostrzyć sobie pazurów o kolumnę czy drapać maskownice. Potrafi spać obok przy różnych głośnościach. 1 Odpisz, cytując
Wito76 Napisano 1 maja 2022 Napisano 1 maja 2022 (edytowany) Kot ze zdjęcia wyżej przybłąkał się po czerwcowej burzy 2 lata temu. Mokry, głodny, skóra i kości, załzawiony i z kocim katarem. Odbyliśmy poważną rozmowę, że zostanie jeśli nie tknie kolumn. Przyjął do wiadomości i stosowania Edytowano 1 maja 2022 przez Wito76 4 2 Odpisz, cytując
lpomis Napisano 1 maja 2022 Napisano 1 maja 2022 Dnia 25.04.2022 o 10:11, Kiosho napisał: jak zabezpieczyć sprzęt amplituner i głośniki przed kotami? A próbowałeś z nimi porozmawiać? 🙄 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 1 maja 2022 Napisano 1 maja 2022 1 godzinę temu, Wito76 napisał: Kot ze zdjęcia wyżej przybłąkał się po czerwcowej burzy 2 lata temu. Mokry, głodny, skóra i kości, Na dobry adres trafił 👍🤗 Odpisz, cytując
Wito76 Napisano 1 maja 2022 Napisano 1 maja 2022 16 minut temu, marcinmarcin napisał: Na dobry adres trafił 👍🤗 Sami kociarze u nas, żona i dzieciaki również. Ma dom, podwórko, po sąsiedzku kumpli i kumpele, micha pełna karmy, wszystkie pokoje, łóżka i kanapy do dyspozycji, all inclusive . 1 Odpisz, cytując
Kubakk Napisano 1 maja 2022 Napisano 1 maja 2022 U mnie kot wskakuje z miejsca na kolumnę , przejdzie się po wzmacniaczu , czy siądzie na centralu. Waży 8kg a sprzęt nie zniszczony Są niby takie preparaty cytrusowe do pryskania , ale dla kotów bez futerka jak im zimno są chyba specjalne grzane kocyki Odpisz, cytując
Kiosho Napisano 1 maja 2022 Autor Napisano 1 maja 2022 5 godzin temu, lpomis napisał: A próbowałeś z nimi porozmawiać? 🙄 Oczywiście, zawsze od tego zaczynam, nawet były obietnice poprawy, ale zawsze kończy się tak samo, bitwa po miedzy kotami na amplitunerze o 1 miejsce na środku. Widać co kot to obyczaj, z kotami jest jak z dziećmi jeden lubi lody a drugi pierogi, zresztą z dorosłymi jest podobnie. I weź przekonaj kota żeby otulał się specjalnym grzanym kocykiem kiedy jemu na ampli jest lepiej 1 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 1 maja 2022 Napisano 1 maja 2022 Jak sobie wyobrażę jakieś zwierzaki na chacie, do tego jeszcze latające po pokoju, a nie daj Boże drapiące kolumny... Odpisz, cytując
audiowit Napisano 2 maja 2022 Napisano 2 maja 2022 Nie możecie sobie poradzić z kotami. Przyślijcie je pocztą w pudle. Mój pies przeprowadzi z nimi pogadankę. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts