Dedal Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 Takie mniej popularne tu na forum . Ale może i dobrze , dość już tych opisów Aurory 700 🤦😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 Mój umysł jeszcze nie przyswoił cen wyżej wymienionych kolumn. 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 Faktycznie za cienki Bolek jestem , też sprawdziłem . Dobrze że nie mam kasy jeszcze by mi łeb oszalal, a tak małymi kroczkami od 30 lat do przodu 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 22 minuty temu, J4Z napisał: Nice, a salon jakiś porządny, zaadaptowany? Nie wiem, nie pytałem się. Zobaczy się na miejscu 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 Chciałem tylko skromnie dodać, ze MBL 101 Xtreme też cena zabijają, ale jakością dźwięku już niekoniecznie, więc nie ma co sugerować się ceną. Adi posłucha, oceni i opisze. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 Szkoda, że nie mają Golden Ear. Bardzo chciałem je posłuchać, ale i tak powinno być miło 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 (edytowany) Czyli rozumiem że konstrukcje do 10tys masz obcykane ? A co będzie napędzać te perełki ? Pzdr Ps co nie zmienia faktu że bym ich @Rega nie odsłuchiwał bo w tych rejonach się nie poruszam 😉 Edytowano 25 maja 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 Przed chwilą dzwonił do mnie Pan z salonu, i pytał się o sprzęt towarzyszący. Coś muszę wybrać z ich strony. 6 minut temu, Dedal75 napisał: Czyli rozumiem że konstrukcje do 10tys masz obcykane ? Tak, Edifiery 😆 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 @Adi777 - przed dwoma tygodniami miałem okazje gościć w mojej piwnicy dwóch Kolegów Duńczyków. Znajomi sprzed kilku lat. Oczywiście ,,zapaleni,, audiofile. Ostatnio mieli okazję posłuchać kolumn Raidho. Modelu nie dociekałem. Uważają, ze na pewno warte są uwagi. Może Ty się nimi zainteresujesz? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 4 minuty temu, Rega napisał: Może Ty się nimi zainteresujesz? Może? Któż to wie, gdzie zaprowadzi mnie ta droga 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 @Adi777 nie obraz się , ale to wygląda trochę jak byś zdał prawo jazdy na fiacie Punto i kupił sobie na pierwszy samochód Porsche np.911 bo obejrzałeś przecież 4 sezony F1 w tv . Można oczywiście, i nic mi do tego ale właśnie te ale ..😉 . Naturalnie czekam na relacje i żebyś dobrze wybrał 👍. Pzdr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 Z pasywnych konstrukcji na pewno chciałbym przesłuchać najwyższy model Revela, może też Perlistena. Przed chwilą, Dedal75 napisał: Naturalnie czekam na relacje i żebyś dobrze wybrał 👍. Pzdr Prr, szalony, jadę na odsłuch tylko 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 9 minut temu, Adi777 napisał: Prr, szalony, jadę na odsłuch tylko 🤣 Uff 🤦, ale dałem się nabrać że celujesz w tę półkę 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 Może jeszcze nie kupuje, ale spróbuje oswoić się z tą myślą. 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 25 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 maja 2022 29 minut temu, Rega napisał: @Adi777 - przed dwoma tygodniami miałem okazje gościć w mojej piwnicy dwóch Kolegów Duńczyków. Znajomi sprzed kilku lat. Oczywiście ,,zapaleni,, audiofile. Ostatnio mieli okazję posłuchać kolumn Raidho. Modelu nie dociekałem. Uważają, ze na pewno warte są uwagi. Może Ty się nimi zainteresujesz? Ok 2 lata temu na łamach Audio był test monitorów tej firmy. Ponoć grają "ładnie". Ja za sam wygląd i dedykowane standy chętnie bym je u siebie postawił...ale mnie nie stać 😝. 43 minuty temu, Rega napisał: Chciałem tylko skromnie dodać, ze MBL 101 Xtreme też cena zabijają, ale jakością dźwięku już niekoniecznie, więc nie ma co sugerować się ceną. Adi posłucha, oceni i opisze. Roman, to te, które grały 3 lata temu na AVS w Warszawie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 36 minut temu, Dedal75 napisał: Uff 🤦, ale dałem się nabrać że celujesz w tę półkę 😁 Panie, i tak będę celował w tę półkę, a pewnie i wyżej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 Dasz radę dorzucić do listy Dynaudio Confidence 30 i Sonus Faber Olympica Nova 3? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 Niestety nie, nie mają. Mają tylko te, które wymieniłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 4 godziny temu, kaczadupa napisał: Dynaudio Confidence 30 Przecież to tylko kosztuje mega hajs i nic poza tym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 (edytowany) Będzie najprawdopodobniej streamer Aurender, może N30SA, albo W20SE, co do wzmacniacza, to najpierw muszą mi napisać, co mają. Edytowano 25 maja 2022 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 25 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 maja 2022 5 minut temu, Adi777 napisał: Będzie najprawdopodobniej streamer Aurender, może N30SA, albo W20SE, co do wzmacniacza, to najpierw muszą mi napisać, co mają. Adi, ale Ty te kolumny chcesz kupić czy o co chodzi. Bo się pogubiłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 8 minut temu, seba3002 napisał: Adi, ale Ty te kolumny chcesz kupić czy o co chodzi. Bo się pogubiłem. Nie, posłuchać. Chciałbym pomału odsłuchiwać różne kolumny, żeby mieć jakieś "rozeznanie". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 25 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 maja 2022 11 minut temu, Adi777 napisał: Nie, posłuchać. Chciałbym pomału odsłuchiwać różne kolumny, żeby mieć jakieś "rozeznanie". Będziesz kupował sprzęt za 100k? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 (edytowany) 1 minutę temu, seba3002 napisał: Będziesz kupował sprzęt za 100k? A to ja Ci nie wiem 😁 Nie wiem, jak to będzie, ale wiem, że na pewno nie będzie tanio. Przykładowo, jeśli zdecydowałbym się na przykład na kolumny plus multi-sub, to same subwoofery, pewnie 4, kosztować mogą ponad 50 tysięcy, a gdzie kolumny? Dużo opcji jest. Edytowano 25 maja 2022 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 Tak, dwa, ale multi sub to niekoniecznie kino. To po prostu stereo plus subwoofery, które zapewniają równość basu, jego lepszą jakość. Przynajmniej tak wynika z wielu wpisów, ale zdaję sobie sprawę z tego, że nie jest to popularne rozwiązanie do muzyki. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts