robotnik Napisano 2 czerwca 2022 Napisano 2 czerwca 2022 Jakie suby maja łączność bezprzewodowa ? Sa takie z wyświetlaczem poziomu głośności? Ewentualnie jakie zestawy uniwersalne zeby nie trzeba było kablem łączyć ? Odpisz, cytując
S4Home Napisano 3 czerwca 2022 Napisano 3 czerwca 2022 W większości przypadków możesz nawet z przewodowej opcji zrobić bezprzewodową i wtedy masz większe pole do wyboru. Pytanie tylko do jakiego sprzętu go potrzebujesz i w jakiej powierzchni miałby pracować. Odpisz, cytując
TomekN Napisano 3 czerwca 2022 Napisano 3 czerwca 2022 20 godzin temu, robotnik napisał: Ewentualnie jakie zestawy uniwersalne zeby nie trzeba było kablem łączyć ? Używałem przez pewien czas adapter SVS Soundpath Wireless Adapter (koszt ok. 600 zł). Działa poprawnie. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 3 czerwca 2022 Napisano 3 czerwca 2022 Możesz zawsze wykorzystać subwoofer przewodowy i zastosować albo SVS SOundpath Wireless lub Monitor Audio WT1/WR1. Odpisz, cytując
robotnik Napisano 4 czerwca 2022 Autor Napisano 4 czerwca 2022 Ok , dzieki za adaptery - bede bral pod rozwage. Natomiast sa jakies suby z wyswietlaczem i pilotem - bo obecnie mam polki hts10 i klipsch sw115. Oprocz wireless brakuje mi sterowania moca... bo zuplenie inne nastawy do muzyki a inne do kina i filmow - a nie chce mi sie non stop krecic potencjometerm . Mialem tez svs z aplikacja .. ale naprawde duzo prosciej i wygodniej pilot i wyswietlacz - wogole cos takiego istnieje ? Odpisz, cytując
TomekN Napisano 4 czerwca 2022 Napisano 4 czerwca 2022 3 godziny temu, robotnik napisał: Ok , dzieki za adaptery - bede bral pod rozwage. Natomiast sa jakies suby z wyswietlaczem i pilotem - bo obecnie mam polki hts10 i klipsch sw115. Oprocz wireless brakuje mi sterowania moca... bo zuplenie inne nastawy do muzyki a inne do kina i filmow - a nie chce mi sie non stop krecic potencjometerm . Mialem tez svs z aplikacja .. ale naprawde duzo prosciej i wygodniej pilot i wyswietlacz - wogole cos takiego istnieje ? Robisz to źle. Inne nastawy do muzyki i inne do kina można spokojnie powierzyć amplitunerowi, który zmieni je automatycznie wraz ze źródłem. Odpisz, cytując
Markcox Napisano 4 czerwca 2022 Napisano 4 czerwca 2022 o ile jest mowa o amplitunerze, a nie wzmacniaczu stereo Odpisz, cytując
robotnik Napisano 4 czerwca 2022 Autor Napisano 4 czerwca 2022 6 godzin temu, Markcox napisał: o ile jest mowa o amplitunerze, a nie wzmacniaczu stereo dokladnie , mam wzmacniacz . a zrodlo zawsze to samo TV przez optyka , lub telefon przez BT Odpisz, cytując
S4Home Napisano 6 czerwca 2022 Napisano 6 czerwca 2022 Masz coś takiego jak Velodyne z serii WiQ, który ma w zestawie moduł, wyświetlacz i pilot. Odpisz, cytując
Recommended Posts