Artur Brol Napisano 7 stycznia Napisano 7 stycznia Zawodowcy nie dają znać ze piją alkohol, powiedziałbyś ze mineralna ciągnie... 😁 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 7 stycznia Napisano 7 stycznia No i wróciłem z siłowni. Mógłbym robić za jasnowidza. Tłum ludzi , nowe twarze. i jak co roku wkurzające panienki , nie mające pojęcia o zachowaniu w siłowni. Podejdzie toto do stanowiska na atlasie , położy ręcznik i piętnaście minut gada przez telefon. Ale spoko już zaczęliśmy wychowywać Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 7 stycznia Napisano 7 stycznia Same sie wykrusza. 😁 A jak nie, to je wychowacie. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 7 stycznia Napisano 7 stycznia 10 godzin temu, Kraft napisał: . Z tego co widziałem, to się człowiek jednak krzywi przy piciu. Potwierdzam. Wiele lat temu pracowałem w knajpie w Olsztynie. Zwykły dzień,godzina do otwarcia , a kilku dżentelmenów zorganizowało piknik na trawniku niedaleko restauracji . Poszedłem do nich i mówię: Dzień dobry,panowie, może przeniesiecie imprezę kawałek dalej? Niedługo otwieramy. Nie ma sprawy,szefie,ale możemy walnąć po jednym? No jasne! Patrzę,elegancja,gazeta rozłożona zamiast obrusa,na środku pysznią się dwie flaszki po mineralnej z rozrobionym dynksem,,makrela wędzona na zagrychę ,,plastikowe kubeczki zamiast kieliszków. Jeden z biesiadników polał,wszyscy przymknęli oczy,i poszło. Pomyślałem,że nawet tacy twardziele się marszczą 😁 @tomek4446 ,Tomasz,walka przełożona,w przerwach w robocie robiliśmy rozgrzewki i rozwaliłem łuk brwiowy,nie będzie szycia,ale w domu posłucham 😁. Stary,a dalej głupi😁 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Podejdzie toto do stanowiska na atlasie , położy ręcznik i piętnaście minut gada przez telefon. Ale spoko już zaczęliśmy wychowywać Tak jest! Za młodu,jak komuś wyszła przerwa między seriami dłuższa niż minuta,kolega, późniejszy antyterrorysta wołał : taki a taki, ściemniasz!😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 7 stycznia Napisano 7 stycznia 9 minut temu, Nowy75 napisał: rozwaliłem łuk brwiowy,nie będzie szycia, A już chciałem zapytać jak wygląda ten drugi ? Stary , to co Wy na tych rozgrzewkach robicie ? To aby na pewno zapasy ? Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 7 stycznia Napisano 7 stycznia 4 minuty temu, tomek4446 napisał: A już chciałem zapytać jak wygląda ten drugi ? Wygląda dobrze i się nabija! 😁. Akcja miała miejsce w ograniczonej przestrzeni , poniosło mnie w pozorowanym ataku....😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 7 stycznia Napisano 7 stycznia 9 minut temu, Nowy75 napisał: poniosło mnie w pozorowanym ataku.... na ścianę ? Sorry nabijam się , ale to śmiech przez łzy. Dzisiaj robiłem łapy i już nie mogę podnieść kubka z herbatą , a jutro będzie koszmar Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 7 stycznia Napisano 7 stycznia 24 minuty temu, tomek4446 napisał: na ścianę ? Naprawdę powinieneś zostać wróżbitą!😁 Z żelbetu,pomieszczenie techniczne, złapałem zawodnika w narożniku,dwa pozorowane / bardziej szybko niż mocno,to ćwiczenia/ ataki z wejściem barkiem,przy trzecim zrobił unik... i😁 30 minut temu, tomek4446 napisał: Dzisiaj robiłem łapy i już nie mogę podnieść kubka z herbatą , a jutro będzie koszmar Tak miałem po mojej pierwszej wizycie na siłce za młodu!😁 Wszedłem,a na ścianie wisiał zarżnięty z gazety trening dla zawodowych kulturystów,no to robiłem,co było napisane... później nie mogłem utrzymać długopisu w ręku przy odrabianiu lekcji 😁 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 8 stycznia Napisano 8 stycznia 5 godzin temu, tomek4446 napisał: wkurzające panienki No wiesz co 😉 aXjnZ9z_460svvp9.webm Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 8 stycznia Napisano 8 stycznia 10 godzin temu, Nowy75 napisał: ,przy trzecim zrobił unik.. To ewidentnie nie po sportowemu 7 godzin temu, pairtick napisał: No wiesz co Jedyne co dobrze wyszło młodemu pokoleniu, to moda damska na siłowni. Wspieram całym sercem 2 Odpisz, cytując
Mar_Wal Napisano 8 stycznia Napisano 8 stycznia 12 godzin temu, tomek4446 napisał: A już chciałem zapytać jak wygląda ten drugi ? Stary , to co Wy na tych rozgrzewkach robicie ? To aby na pewno zapasy ? "Pierwsza zasada Klubu Walki brzmi: nie rozmawia się o Klubie Walki" 2 Odpisz, cytując
gienas Napisano 8 stycznia Napisano 8 stycznia Tyle jest różnych hantli na siłowni to się meczą z hantlami po 50kg... A przecież można wziąć 5kg . 1 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Figurka Geralta przyjechała. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy, to napis na kartonie - Made in China. Okej, nic oryginalnego, ale myślałem, że figurka jest robiona w Japonii, a dokładniej w Tokio. Szukam napisu Prime 1 Studio, nie ma. Jest za to Blitzway, pierwsze słyszę o takiej firmie. Osobiście, spodziewałem się dużo lepszej jakości. Miecz jest plastikowy, to jest jakiś żart. W dodatku ułamał się, na szczęście udało się skleić. Odłamał się kawałek zbroi z tyłu. Jak? Nie mam pojęcia, znów potrzebny klej, następnie ułamał się haczyk przymocowany do podstawy... Na tym się skończyło... Sama figurka wygląda... nieźle. Spodziewałem się czegoś więcej. Wiedźmin jest podobny do Cavilla, ale to przecież żaden wyczyn, to nie figurka za 20 dolarów. Spodziewałem się, częściowo, miękkich w dotyku materiałów, na przykład buty czy jakieś inne rzeczy. Wszystko jest twarde. Myślałem, że za te pieniądze będzie inaczej. Edytowano 1 godzinę temu przez Adi777 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, Adi777 napisał: Myślałem, że za te pieniądze będzie inaczej. To na ile Cię wybzykali? Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Zle nie wyglada, choc seria zlaman troche martwi. Ciekaw jestem, czy inne firmy, zaopatruja swoje figurki w metalowe miecze. Mozna by bylo porownac wtedy z tym Geraltem/Cavillem. A nie pisalo na pudelku wyciagnac i wiecej nie dotykac? 😁 W jakim sklepie to @Adi777 nabyles? Edytowano 1 godzinę temu przez Artur Brol Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Artur Brol napisał: W jakim sklepie to @Adi777 nabyles? Z oficjalnej strony Prime 1 Studio. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 59 minut temu Napisano 59 minut temu (edytowany) Dziwne, patrze tam teraz na figurki Witchera, i tej nie widze🤔 Skupilem sie i jest, obecny. To rzeczywiscie, jak na taka firme, to dali ciala. Edytowano 55 minut temu przez Artur Brol Odpisz, cytując
Recommended Posts