Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

No i wróciłem z siłowni. Mógłbym robić za jasnowidza. Tłum ludzi , nowe twarze. i jak co roku wkurzające panienki , nie mające pojęcia o zachowaniu w siłowni. Podejdzie toto do stanowiska na atlasie , położy ręcznik i piętnaście minut gada przez telefon. Ale spoko już zaczęliśmy wychowywać :) 

Napisano
10 godzin temu, Kraft napisał:

. Z tego co widziałem, to się człowiek jednak krzywi przy piciu.

Potwierdzam. Wiele  lat temu pracowałem w knajpie w Olsztynie. Zwykły dzień,godzina do otwarcia , a kilku dżentelmenów zorganizowało piknik na trawniku niedaleko restauracji . Poszedłem do nich i mówię: Dzień dobry,panowie, może przeniesiecie imprezę kawałek dalej? Niedługo otwieramy.                                   Nie ma sprawy,szefie,ale możemy walnąć po jednym?                                     No jasne!                                                     Patrzę,elegancja,gazeta rozłożona zamiast obrusa,na środku pysznią się dwie flaszki po mineralnej z rozrobionym  dynksem,,makrela wędzona na zagrychę ,,plastikowe kubeczki zamiast kieliszków. Jeden z biesiadników polał,wszyscy przymknęli oczy,i poszło.                                               Pomyślałem,że nawet tacy twardziele się marszczą 😁

@tomek4446 ,Tomasz,walka przełożona,w przerwach w robocie robiliśmy rozgrzewki i rozwaliłem łuk brwiowy,nie będzie szycia,ale w domu posłucham 😁. Stary,a dalej głupi😁

1 godzinę temu, tomek4446 napisał:

Podejdzie toto do stanowiska na atlasie , położy ręcznik i piętnaście minut gada przez telefon. Ale spoko już zaczęliśmy wychowywać :) 

Tak jest! Za młodu,jak komuś wyszła przerwa między seriami dłuższa niż minuta,kolega, późniejszy antyterrorysta wołał : taki a taki, ściemniasz!😁

Napisano
4 minuty temu, tomek4446 napisał:

A już chciałem zapytać jak wygląda ten drugi ?

Wygląda dobrze i się nabija! 😁. Akcja miała miejsce w ograniczonej przestrzeni , poniosło mnie w pozorowanym ataku....😁

Napisano
9 minut temu, Nowy75 napisał:

poniosło mnie w pozorowanym ataku....

na ścianę ? :) 

Sorry nabijam się , ale to śmiech przez łzy. Dzisiaj robiłem łapy i już nie mogę podnieść kubka z herbatą , a jutro będzie koszmar :) 

Napisano
24 minuty temu, tomek4446 napisał:

na ścianę ? :) 

Naprawdę powinieneś zostać wróżbitą!😁 Z żelbetu,pomieszczenie techniczne, złapałem zawodnika w narożniku,dwa pozorowane / bardziej szybko niż mocno,to ćwiczenia/ ataki z wejściem barkiem,przy trzecim zrobił unik... i😁

30 minut temu, tomek4446 napisał:

Dzisiaj robiłem łapy i już nie mogę podnieść kubka z herbatą , a jutro będzie koszmar :) 

Tak miałem po mojej pierwszej wizycie na siłce za młodu!😁 Wszedłem,a na ścianie wisiał zarżnięty z gazety trening dla zawodowych kulturystów,no to robiłem,co było napisane... później nie mogłem utrzymać długopisu w ręku przy odrabianiu lekcji 😁

Napisano
10 godzin temu, Nowy75 napisał:

,przy trzecim zrobił unik..

To ewidentnie nie po sportowemu :)

7 godzin temu, pairtick napisał:

No wiesz co

Jedyne co dobrze wyszło młodemu pokoleniu, to moda damska na siłowni. Wspieram całym sercem :)

Napisano
12 godzin temu, tomek4446 napisał:

A już chciałem zapytać jak wygląda ten drugi ? :) 

Stary , to co Wy na tych rozgrzewkach robicie ? :) To aby na pewno zapasy ? :) 

"Pierwsza zasada Klubu Walki brzmi: nie rozmawia się o Klubie Walki" ;)