Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ja byłem kilka lat później, chyba to 93 byl, 28 mcy, większość tam była tylko bo musiała, w zasadzie wszyscy. Oby rus nie czytał tego wszystkiego i nie oglądał tv bo moze mu sie zachcieć podunac sie dalej na zachód 😬 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, misiekx napisał: wtedy też może z 10% coś z tego wojska ludowego wyniosło. Głównie kurtki moro 😉 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 58 minut temu Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, pairtick napisał: Głównie kurtki moro 😉 🤣🤣🤣 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 34 minuty temu Napisano 34 minuty temu 17 minut temu, pairtick napisał: Głównie kurtki moro 😉 Obstalowałem sobie wersję dla spadochroniarzy od chłopaka, który nim trafił na resocjalizację do Orzysza , służył w desancie. Miała różne bajeranckie dodatkowe kieszenie,w tym na rękawach,czad!😁. Kosztowała mnie trzy flaszki Żytniej. Chłop wił się jak wąż,ale tęgi kac męczył,plus spojrzenia równie zdesperowanego kolegi i w końcu pękł 😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts