Kubakk Napisano 16 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2023 3 godziny temu, MMarek napisał: Ja grałem na ZX Spectrum + TV Neptun. Telewizor nie posiadał dekodera PAL, musiałem jechać do Gdańska do fabryki aby zainstalować dekoder i móc odbierać obraz ze Spectrum w kolorze. PAL / SECAM kojarzy mi się z PlayStation1 , niektórzy coś tam kombinowali by móc odpalać piraty , nie na każdym tv było w kolorze właśnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 17 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2023 Dnia 15.12.2023 o 09:40, PanKlor napisał: To chyba mój największy zawód jeżeli chodzi o granie. Kupiłem dawno temu, ograłem może z 20 gier przez te kilka lat. W porównaniu do PS3. W PS5 nawet nie wchodziłem bo gry są b. drogie. Obecnie jedyną zaletą byłoby SP Core. BTW piszę to z perspektywy osoby która gra jeszcze na PC. Ale to było raz. Nie wiem czy jakieś czyszczenie pamięci czy coś pomoże? W sumie to przeszedłem już ta gre wiec no nic idziemy dalej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 14 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 14 sierpnia Powiem ze troche jestem rozczarowany OLEDem i nie chodzi mino obraz. Tafla szkła która grzeje dokładnie tak samo jak Plasma. Zużycie prądu tez podobne. Mogli wymyślić cos mądrzejszego, teraz gdy jest ciepło mocno ograniczam oglądanie TV. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 15 sierpnia Udostępnij Napisano 15 sierpnia Może w klimatyzację zainwestuj. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 sierpnia Udostępnij Napisano 16 sierpnia serio bierze 300w? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 16 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: serio bierze 300w? pytasz o klimę czy TV? a tak serio to myślę ze przy białym tle reklam z nawiązką przekracza 300W Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebcio Napisano 18 sierpnia Udostępnij Napisano 18 sierpnia Mój LG 55-CX cali OLED razem z tunerem NC+ i UPS średnio pobiera 140 W. Max pik 332 W. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 sierpnia Udostępnij Napisano 19 sierpnia Dnia 16.08.2024 o 10:55, Bogusław 66 napisał: pytasz o klimę czy TV? a tak serio to myślę ze przy białym tle reklam z nawiązką przekracza 300W O TV. Nie wiem jakoś mi sięutarlo że OLEDY biora już mało nie wiem dlaczego. Że to nie czasy plazm. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts