Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
38 minut temu, Patryk Szulc napisał:

Czy wiecie może, gdzie jest to możliwe w Warszawie, bo ja nie mogę znaleźć nic na necie. A może ktoś by pożyczył na 1-2 dni, za kaucją oczywiście? 

Chcesz się przekonać, czy będzie jakakolwiek różnica?

Napisano (edytowany)
2 godziny temu, TomekN napisał:

Chcesz się przekonać, czy będzie jakakolwiek różnica?

Tak, chcę usłyszeć na własne uszy czy będzie (to kupię) czy nie będzie różnicy. 

Zapewniam piwko i mnóóóóóóstwo ciekawej muzyki :) 

Edytowano przez Patryk Szulc
Napisano

Napisz do salonów, które mają zasilacze stabilizowane w ofercie i pewnie ktoś wypożyczy, a jak nie to 1Ender napisał, że jest opcja zakupu zasilaczy Nostromo z opcją zwrotu, więc domyślam się, że jak zadzwonisz do nich, to się z nimi da radę porozumieć. 

Napisano
5 minut temu, S4Home napisał:

Napisz do salonów, które mają zasilacze stabilizowane w ofercie i pewnie ktoś wypożyczy, a jak nie to 1Ender napisał, że jest opcja zakupu zasilaczy Nostromo z opcją zwrotu, więc domyślam się, że jak zadzwonisz do nich, to się z nimi da radę porozumieć. 

A jaki to np. zasilacz?

Napisano

Chodziło mi o liniowy, oczywiście, przepraszam, ale piszę jednocześnie na kilku forach i w głowie mi jeszcze stabilizowany został :) Obecnie wypożyczenie z salonu nie jest już egzotyką, kolumny, wzmacniacz DAC itd spokojnie można wypożyczyć, więc zapewne i zasilacze się uda. 

Napisano
8 minut temu, S4Home napisał:

Chodziło mi o liniowy, oczywiście, przepraszam, ale piszę jednocześnie na kilku forach i w głowie mi jeszcze stabilizowany został :) Obecnie wypożyczenie z salonu nie jest już egzotyką, kolumny, wzmacniacz DAC itd spokojnie można wypożyczyć, więc zapewne i zasilacze się uda. 

Ja wiem, tylko w Warszawie nigdzie nie mają...

Napisano
23 minuty temu, Patryk Szulc napisał:

Ja wiem, tylko w Warszawie nigdzie nie mają...

Raczej zapomnij. Wysyłka i zwrot. Albo jak pogadasz ze sprzedającym że chcesz posłuchać kilka dni. Takie szukanie na siłę, że ktoś Ci pożyczy, nie łudź się. Jak ktoś z użytkowników ma, to używa i raczej nie odłączy od systemu by Wielmożnemu Panu pożyczyć. 

Pozdrawiam 

Napisano
29 minut temu, Tomasz S. napisał:

Spytaj w AudioMagic, powinni mieć Toppinga P50 jezeli chcesz sprawdzić u siebie.

Tylko czy to malinę z dyskiem uciągnie...

"Regulowany zasilacz liniowy Ultra niski poziom hałasu 2x 5V 1A + 15V 1A "

Napisano
12 minut temu, Patryk Szulc napisał:

"Regulowany zasilacz liniowy Ultra niski poziom hałasu 2x 5V 1A + 15V 1A "

Gadaj z Konradem. Zadzwoń do niego. Jak czegoś nie ma to zrobi pod konkretny model. To inżynier. Tanio nie będzie, ale warto.

Pozdrawiam 

Napisano
2 godziny temu, 1Ender napisał:

Gadaj z Konradem. Zadzwoń do niego. Jak czegoś nie ma to zrobi pod konkretny model. To inżynier. Tanio nie będzie, ale warto.

Pozdrawiam 

Nie zapłacę w tej chwili 1000 za zasilacz, nie chcę więc zawracać człowiekowi gitary (wysyłką i zwrotem). Myślę o rozwiązaniach do 500 max. A coś z DIY byście polecili?

Napisano
20 godzin temu, Fafniak napisał:

Wyjaśnij dokładniej podłączenie

DAC w sensie nakładkę na malinę ?

O ile pamiętam (ale nie mogę być tego na 100% pewny) ten pomiar był z nakładką allo digi one

Do maliny mam dysk 2,5 HDD i Zewnętrzny DAC Topping D70.

Napisano
37 minut temu, Fafniak napisał:

Ok tylko co w związku z tym?

Jakie jest pytanie

" Dnia 8.07.2022 o 10:31, Tomasz S. napisał:

Spytaj w AudioMagic, powinni mieć Toppinga P50 jezeli chcesz sprawdzić u siebie.

"Regulowany zasilacz liniowy Ultra niski poziom hałasu 2x 5V 1A + 15V 1A ""

"Dnia 8.07.2022 o 11:11, Fafniak napisał:

Malina w szczycie pobiera 0,9A w normalnych sytuacjach to jest 0,6/0,7A (podaję z pamięci pomiary)

A jak podłączę DAC i dysk po USB 3.0?"