Wiola Napisano 20 września 2022 Udostępnij Napisano 20 września 2022 Cześć, mam 2 kolumny samoróbki (dźwięk bardzo dobrej jakości), chciałam dokupić do nich wieżę (odtwarzacz CD, radio, WiFi itp), niestety kompletnie się nie znam na takich sprzętach, możecie coś doradzić? Nie chce przepłacać. Głównie będzie odtwarzana muzyka z płyt cd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 20 września 2022 Udostępnij Napisano 20 września 2022 Taga harmony htr-1000cd albo wzmacniacz plus odtwarzacz CD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 20 września 2022 Udostępnij Napisano 20 września 2022 (edytowany) Widzę, że mój prześmieszny post moderator usunął. Przecież to prowokacja dla naiwnych odpowiadających. Trzeba było usunąć cały temat . Edytowano 20 września 2022 przez MMarek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 września 2022 Udostępnij Napisano 21 września 2022 A jakiej to masz wielkości? Te kolumny? Jaki budżet? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiola Napisano 21 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 września 2022 Wysokie kolumny, ok 110 cm, a budżet.. im mniej tym lepiej, jeżeli to realne to kilkaset złotych. Zrobię zdjęcie i podeślę jutro 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 września 2022 Udostępnij Napisano 22 września 2022 Pytanie podstawowe to z czym miałeś dotychczas je połączone i jakie brzmienie finalnie było z tych kolumn, bo ciężko dobrać będzie coś odpowiadającego Twoim preferencjom do kolumn, których brzmienie jest niewiadomą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 września 2022 Udostępnij Napisano 23 września 2022 Myślę, że ciężko będzie cokolwiek doradzić konkretnego. Najbezpieczniejszym rozwiązaniem będzie podjechanie do jakiegoś komisu ze sprzętem audio i dobór zestawu na miejscu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiola Napisano 23 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 września 2022 (edytowany) Dnia 22.09.2022 o 14:00, S4Home napisał: Pytanie podstawowe to z czym miałeś dotychczas je połączone i jakie brzmienie finalnie było z tych kolumn, bo ciężko dobrać będzie coś odpowiadającego Twoim preferencjom do kolumn, których brzmienie jest niewiadomą. No więc tak, są to kolumny których używałam 15 lat temu, z tego co pamiętam to grały na moje nie znające sie ucho bardzo dobrze. Mają dobry bas. Do kolumn miałam jakiś segment nie pamiętam jakiej firmy. Miałam dwa elementy, radio i cd i wzmacniacz. Edytowano 23 września 2022 przez Wiola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Himling Napisano 24 września 2022 Udostępnij Napisano 24 września 2022 Na Twoje nieznajace sie ucho idz do jakiegos komisu ,lombardu i kup wieze all in one w cenie ktora bedzie Ci odpowiadac . Nie znając kolumn ktore posiadasz bo 110 cm nic nie mowi ...ani budzetu bo kilkaset zlotych (200 ? )tez nic nie mowi ..... ciezko cokolwiek doradzac .Poczytaj posty ktore wstawiaja ludzie pytajacy o dobor sprzetu audio i jakie informacje dobrze jest podac aby mozna bylo cokolwiek doradzic Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts