Adi777 Napisano 2 października 2022 Udostępnij Napisano 2 października 2022 (edytowany) 4 minuty temu, terracan1929 napisał: No jeśli wstawisz je do tego pokuju w którym mieszkasz w Niderlandach,.....to nie ma opcji , zwinie parkiet i wywali ścianę znajdującą się na przeciw Pewnie tak by było 😆 Edytowano 2 października 2022 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 3 października 2022 Udostępnij Napisano 3 października 2022 @Adi777Gość z forum naszeaudio.pl robi lub już zrobił centralny na Ellipticorze, będziesz w Polsce do odezwij się do niego. Koncerty w KD na czymś takim, to mistrzostwo świata. Jak chcesz namiary na gościa, to odezwij się na PW. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 października 2022 Udostępnij Napisano 3 października 2022 (edytowany) @moss Dzięki, ale zamierzam pójść inną drogą. Centralny w "pionie", taki sam, jak LR. Edytowano 3 października 2022 przez Adi777 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 3 października 2022 Udostępnij Napisano 3 października 2022 11 minut temu, Adi777 napisał: @moss Dzięki, ale zamierzam pójść inną drogą. Centralny w "pionie", taki sam, jak LR. Adi, kiedy można się spodziewać finału Twoich "przygód"? Czy będzie to taka sama niekończąca się historia jak poszukiwanie wzmacniacza przez pewnego kolegę 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 3 października 2022 Udostępnij Napisano 3 października 2022 47 minut temu, Adi777 napisał: @moss Dzięki, ale zamierzam pójść inną drogą. Centralny w "pionie", taki sam, jak LR. Wierz mi, posłuchać warto. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 października 2022 Udostępnij Napisano 3 października 2022 (edytowany) 37 minut temu, seba3002 napisał: Adi, kiedy można się spodziewać finału Twoich "przygód"? Czy będzie to taka sama niekończąca się historia jak poszukiwanie wzmacniacza przez pewnego kolegę 😉. Nie wiem, ale pamiętaj, że buduję dom, także tutaj są spore wydatki, no i to się musi zgrać w czasie. Budowa salki i budowa domu. Na pewno to nie będzie Neverending Story 😉 Edytowano 3 października 2022 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 3 października 2022 Udostępnij Napisano 3 października 2022 22 godziny temu, MMarek napisał: Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że tzw. kino domowe jest przereklamowane. Słuchałem u znajomych, zięć ma (nie tanie) i jakoś nie mogłem się przekonać do jego posiadania. Oj to ja tak nie uważam. Bardziej mnie ciągnie do kina domowego niż do stereo od pewnego czasu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 3 października 2022 Udostępnij Napisano 3 października 2022 (edytowany) 22 godziny temu, seba3002 napisał: Marek, ale słuchałeś muzyki czy oglądałeś film? Bo tak zwane kino domowe powino przede wszystkim służyć do odtwarzania ścieżki dźwiękowej filmów. No właśnie filmy, ale może one nie miały odpowiednio efektownej ścieżki dźwiękowej. 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Oj to ja tak nie uważam. Bardziej mnie ciągnie do kina domowego niż do stereo od pewnego czasu. Może i mnie zacznie ciągnąć. Przecież mężczyzna zmiennym jest, czy jakoś tak Niestety widzę dwie przeszkody. Pierwsza to głośniki i plątanina kabli. Druga natomiast taka, że mój tv posiada niezłe audio, które by się "marnowało". Edytowano 3 października 2022 przez MMarek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 3 października 2022 Udostępnij Napisano 3 października 2022 (edytowany) 3 godziny temu, MMarek napisał: Niestety widzę dwie przeszkody. Pierwsza to głośniki i plątanina kabli. Druga natomiast taka, że mój tv posiada niezłe audio, które by się "marnowało". Marku drogi. Są amplitunery, gdzie satelitki masz bezprzewodowe (np Yamaha). Co do frontów - te już masz. Wystarczy dzielnik napięcia, kopumna centralna, sub i oczywiście amp i już coś tam będzie się działo. Myślę, że o wiele ciekawszego niż z głośników TV. Edytowano 3 października 2022 przez seba3002 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 3 października 2022 Udostępnij Napisano 3 października 2022 (edytowany) Kolega napomknął że ogląda kino ambitne 😉 więc po co się w koszty pchać . Co innego jak oglądasz Ocalonego, Helikopter w ogniu czy 13 godzin misja w Bengazi 😉 Ps a nie to inny kolega napomknął 🤭 ale co tam . Edytowano 3 października 2022 przez Dedal75 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 3 października 2022 Udostępnij Napisano 3 października 2022 1 godzinę temu, Dedal75 napisał: Kolega napomknął że ogląda kino ambitne 😉 więc po co się w koszty pchać . Co innego jak oglądasz Ocalonego, Helikopter w ogniu czy 13 godzin misja w Bengazi 😉 Ps a nie to inny kolega napomknął 🤭 ale co tam . Oooo, to jest nas już dwóch do kina ambitnego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 3 października 2022 Udostępnij Napisano 3 października 2022 (edytowany) Ma się rozumieć , że tematyka nie jest Ci obca ? 😉 Jeśli tak to warto pchać się w koszty . Wracając do wątku ,różne etapy miałem ale żeby tak rozplanować pokój , musiał bym skorzystać z używek co najmniej tydzień 😏 ( i nie wiem czy bym wpadł na takie pomysły ). Są jakieś zasady które nie jest ciężko znaleźć 😏 i wprowadzić w życie . Szczególnie przy takim pomieszczeniu . Edytowano 3 października 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 4 października 2022 Udostępnij Napisano 4 października 2022 21 godzin temu, MMarek napisał: Druga natomiast taka, że mój tv posiada niezłe audio, które by się "marnowało". A co to takiego? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 4 października 2022 Udostępnij Napisano 4 października 2022 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: A co to takiego? Piotr Sony A95K Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 4 października 2022 Udostępnij Napisano 4 października 2022 22 godziny temu, MMarek napisał: Niestety widzę dwie przeszkody. Pierwsza to głośniki i plątanina kabli. Druga natomiast taka, że mój tv posiada niezłe audio, które by się "marnowało". Kable można dobrze zamaskować, z głośnikami trochę gorzej jeżeli chcesz dobre kino to pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 października 2022 Udostępnij Napisano 5 października 2022 22 godziny temu, MMarek napisał: Sony A95K Słyszałem że to dobry TV. Ale jakie tam audio jest że nie wymaga "dodatku" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 5 października 2022 Udostępnij Napisano 5 października 2022 Sprawa jest prostsza, jeden potrzebuje inny . Mnie wystarczy kombi a innemu przyczepka też by się przydała .Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 5 października 2022 Udostępnij Napisano 5 października 2022 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Słyszałem że to dobry TV. Ale jakie tam audio jest że nie wymaga "dodatku" Wygoogluj sobie Sony Acoustic Surface. Na pewno nie jest tak dobrze jak osobne głośniki, ale jak ktoś nie chce dodatkowych, to jest nieźle. Kolega Wojtek @lpomis, który był u mnie może potwierdzić, że da się z tym wytrzymać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts